Lifestyle

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η ασυνήθιστα προκλητική φωτογραφία της σε παραλία

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η ασυνήθιστα προκλητική φωτογραφία της σε παραλία
Μπάγια Αντωνοπούλου: Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στα Social Media κρύβοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με ένα...καρπούζι.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μπορεί να έχει μπει για τα καλά ο Σεπτέμβρης, αλλά ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και επιτρέπει τις εξορμήσεις στην παραλία. Η Μπάγια Αντωνοπούλου επέλεξε να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφο της σε μια παραλία στη Νάξο όπου βρέθηκε για το  10ο Φεστιβάλ Πατάτας. Μάλιστα, κοινοποίησαν την παρουσία τους στα Social Media.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία του  του Αγίου Προκοπίου, και αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προκλητική ανάρτηση στο Instagram. Για την ακρίβεια δημοσίευσε μια φωτογραφία που τράβηξε ο σύντροφός της ο οποίος είναι σεφ, στην οποία κατευθύνεται προς τη θάλασσα χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της, ενώ το κάτω μέρος το κάλυψε με… λίγο καρπούζι.

Δείτε τη φωτογραφία που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Το εντυπωσιακό νέο της σπίτι

Σεζόν αλλαγών είναι αυτή που έρχεται για την Ελληνίδα δημοσιογράφο. Η Μπάγια Αντωνοπούλου ετοιμάζεται να συγκατοικήσει μαζί με τον σύντροφό της, ενώ στα επαγγελματικά της όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Πήρε μεταγραφή για το One Channel μετά το πέρασμά της από τον ΣΚΑΪ, που εργαζόταν τους τελευταίους μήνες. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Άρης Δρούγκας είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια με τον έρωτά τους συνεχώς να δυναμώνει.

Πριν λίγες ώρες, η Μπάγια Αντωνοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τους χώρους του νέου της σπιτιού. Η μελαχρινή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει τακτοποιηθεί ακόμα και όλα τα πράγματά τους να είναι μέσα σε κούτες και τσάντες, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να μας κάνει ένα μικρό tour στο σπίτι της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments