Video

Αυτή είναι η πιο αστεία διαφήμιση για συγκοινωνίες στην Ελλάδα (vid)

Αυτή είναι η πιο αστεία διαφήμιση για συγκοινωνίες στην Ελλάδα (vid)
Οι αστικές συγκοινωνίες βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κάνουν τον κόσμο να σταματήσει να παίρνει τόσο συχνά το αυτοκίνητο του.

Στην εποχή μας ο περισσότερος κόσμος έχει τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο. Αυτό δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Από το κυκλοφοριακό μέχρι το πρόβλημα της στάθμευσης. Το κράτος προσπαθεί με διάφορες καμπάνιες να κάνει τους πολίτες να επιλέγουν πιο συχνά τα ΜΜΜ. Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουμε δει πολλές προωθητικές ενέργειες, αλλά αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί είναι μια κατηγορία μόνο του.

Οι άνθρωποι στις αστικές συγκοινωνίες στον Βόλο πήραν την απόφαση να διαφημίσουν τις υπηρεσίες τους με ένα επικό βιντεάκι που έχει γίνει viral, δείχνοντας τον cool οδηγό, τους επιβάτες που δεν μπορούν να περιμένουν για να ανέβουν στο λεωφορείο αλλά και τις ομορφιές της πόλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το νέο μας διαφημιστικό είναι στον αέρα και ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που συμμετείχατε με τόση υπομονή αλλα και αγάπη!Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου αλλάζει καθημερινά και γίνεται συνεχώς καλύτερο για ΕΣΑΣ!Γιατί μην ξεχνάτε… το Αστικό είναι Cool!!!#astikoktelvolou #bus #citybus #volos #publictransportation #buslover

Gepostet von Αστικό Κτελ Βόλου am Dienstag, 10. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments