Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (10/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη (10/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, την Τρίτη (10/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, την Τρίτη (10/9/19). Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στην Παρθένο, απ’ όπου θέλει να αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας. Είναι καιρός να αποκτήσουν περισσότερη δράση οι υγιείς συνθήκες της ζωής σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Ανοίγει τη μέρα με μια όψη τετραγώνου, με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι η καίρια στιγμή να ξεφύγετε από τις πεπαλαιωμένες συνήθειές σας! Το σύμπαν σας καλεί να προχωρήσετε, να κάνετε αίσιες αλλαγές. Οι επαφές που θα κάνετε τώρα, έχουν τη δυναμική να σας βοηθήσουν να προοδεύσετε. Ώρα να διευρύνετε τον κύκλο σας με καινούργιους ανθρώπους!

Η Τρίτη απαιτεί περισσότερη αποφασιστικότητα, επιμονή, θέληση στη λήψη αποφάσεων και στην εκπλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων. Επιδιώξτε με κάθε τρόπο να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας για τη σημερινή ημέρα. Μην τα αναβάλλετε για αύριο, γιατί η δυναμική της Τετάρτης θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Σήμερα δεν χρειάζεται να κοροϊδέψετε κανέναν ή να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ευθύνες και τα καθήκοντά σας. Τα περισσότερα πράγματα θα γίνουν με ευκολία και χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Σε πολλά από τα καθήκοντά σας σήμερα, θα είστε σε θέση να βασιστείτε σε άτομα στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Είναι πιθανό να σκεφτείτε κάτι σημαντικό για το δικό σας παιδί ή εγγόνι, αλλά πιθανότατα δεν θα κάνετε κάτι συγκεκριμένο σήμερα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε προβλήματα με έναν άντρα που είναι πεισματάρης και εγωιστής. Αν προκύψουν διαφωνίες μεταξύ σας, μπορεί να καταλήξουν σε χωρισμό. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα βιώσουν ένα ξεχωριστό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Είναι πιθανό να ανήκει στον κύκλο των συγγενών σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τρίτη θα είναι μέρα που θα σας προσφέρει ικανοποίηση και θα έχετε επιτυχία στις καθημερινές σας υποθέσεις. Αποφύγετε σοβαρές δεσμεύσεις με ένα κορίτσι, καθώς δεν θα υποστηρίξει ή δεν θα ακολουθήσει τα σχέδιά σας και τους στόχους σας. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα θα σχετίζονται κυρίως με τον πληγωμένο σας εγωισμό, την περηφάνεια ή τις συντηρητικές σας απόψεις.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα για την δουλειά σας, ειδικά εάν αυτή έχει σχέση με παραγωγή, εμπόριο, κτηματομεσιτικά ή πωλήσεις. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με καλά έσοδα από την εργασία ή την επιχείρηση τους. Την Τρίτη θα έχετε σημαντικές ή χρήσιμες συνομιλίες με φίλους για προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα.

  • Η οικογένεια όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: 

θα αντιμετωπίσει κάποια ένταση ή κρίση σήμερα. Όμως μπορεί να μετατραπεί σε κάτι καλό για το μέλλον σας. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε παράλογες, βιαστικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις και αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο. Εάν εμπλέκεστε σε κάποια υπόθεση κληρονομιάς ή άλλη δέσμευση που σχετίζεται με έναν ενήλικο συγγενή σας, να περιμένετε ότι αυτές θα εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο σήμερα. Την Τρίτη δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε συγγενείς που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τρίτη θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια ή αυτά που σχετίζονται με ανθρώπους από άλλα μέρη, κυρίως για λόγους που αφορούν τους άλλους. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε. Υπάρχει περίπτωση να πάρετε κάποια νέα από άλλη τοποθεσία που θα σας απογοητεύσουν. Σήμερα μπορεί να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις σχετικά με κοινές δραστηριότητες και δεσμεύσεις. Μην παραβλέψετε τα σχόλια ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα στη δουλειά σας, που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments