Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έτοιμος σε έναν μήνα

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έτοιμος σε έναν μήνα
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σε φουλ ρυθμούς αναμένεται να μπει τον προσεχή Οκτώβριο, ο άσος του Ολυμπιακού Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο άσος των «ερυθρολεύκων», ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο περυσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα την Δευτέρα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αναμένεται από τις αρχές του επόμενου μήνα ή κατά την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά Πέδρο Μαρτίνς προορίζει τον Χριστοδουλόπουλο ακόμα και για την κορυφή της επίθεσης, η επιστροφή του οποίου υπολογίζεται μετά την διακοπή του Οκτωβρίου.

Προετοιμάζονται για σκληρό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο οι «ερυθρόλευκοι»

Από εκεί και πέρα σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (14/9) κόντρα στον νεοφώτιστο στην κατηγορία Βόλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ δύσκολο, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά και ξύλο στο παιχνίδι της παρότι μέχρι στιγμής τέτοια δείγματα γραφής δεν φάνηκαν στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Άρη αντίστοιχα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments