Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το συμβόλαιο και η διαχείριση

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το συμβόλαιο και η διαχείριση
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Νορβηγό που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη διαχείριση του Νορβηγού μπακ από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό γιατί η παρουσία του Γκασπάρ έρχεται να βάλει… δύσκολα στον Ομάρ, που έως τώρα έπαιζε επί της ουσίας χωρίς αντίπαλο για τη θέση. Ο Ελαμπντελαουί είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια στο λιμάνι. Και δεν είναι τυχαίο πως πολλές φορές βρέθηκε στο στόχαστρο αγγλικών συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει την αξία του σε πολύ υψηλά επίπεδα, που ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Αλλά αυτή η σεζόν δεν είναι κρίσιμη μονάχα επειδή θα έχει μεγαλύτερο ανταγωνιστιμό. Αλλά γιατί βρίσκεται και στον προτελευταίο χρόνο του συμβολαίου του πλέον. Κάτι που έχει… δύο δρόμους.

Ή ο Ομάρ θα ανανεώσει ή θα πουληθεί. Βέβαια στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να ξεκινήσουν από τώρα τις συζητήσεις με τον Ομάρ, κάτι που θα συμβεί μετά το πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Αλλά ήδη το έχουν στο μυαλό τους, ήδη το επεξαργάζονται και φυσικά θα παίξει ρόλο και κατά πόσο ο Νορβηγός παραμείνει στη λίστα ξένων συλλόγων.

Όπως φυσικά και αν θα υπάρξει ομάδα που θα έρθει και θα ικανοποιήσει τα οικονομικά θέλω τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης