Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πάει για μία μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Πάει για μία μεταγραφή
Παναθηναϊκός: Ενίσχυση μόνο στη μεσαία γραμμή επιδιώκουν οι πράσινοι, καθώς δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χρήμα για επιθετικό.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται οριστικά το ερχόμενο Σάββατο, αφού τελειώνει και η διοριία για τους παίκτες που είναι ελεύθεροι. Και ο Παναθηναϊκός επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να κλείσει τα τελευταία του κενά στο ρόστερ και να βρει τους παίκτες που θέλει για να πλαισιώσουν το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Δώνης.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι πράσινοι αν κάνουν μεταγραφή θα είναι μονάχα μία. Στη θέση του αμυντικού χαφ. Εκεί προσανατολίζεται ο Νταμπίζας και προχωρά κάποιες επαφές, μήπως και καταφέρει να βρει τον παίκτη που θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα στον άξονα για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» θα ήθελαν ιδανικά να πάρουν παίκτη, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σύμφωνα με τη «Live Sport», με 3 μέρες μόνο να έχουν απομείνει στο μεταγραφικό παζάρι για τους μη έχοντες ομάδα, αλλά και τα διαθέσιμα χρήματα να είναι πολύ λίγα, ο Νίκος Νταμπίζας περιορίζεται και πρέπει να διαλέξει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους του κέντρου.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα έρθει για τη μεσαία γραμμή, το θέμα του Τζακ Ρόντγουελ παραμένει ανοιχτό, όχι όμως και εκείνο του Ανίτα. Για τον τελευταίο υπήρχαν μεν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να ασχολείται ακόμα, πλην όμως ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν είναι πλέον στο στόχαστρο του τριφυλλιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments