Αθλητισμός

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η παρουσία του στις Ελπίδες και το… τσεκάρισμα

Τζον Φαν’τ Σιπ: Η παρουσία του στις Ελπίδες και το… τσεκάρισμα
Τζον Φαν'τ Σιπ: Ο Ολλανδός δείχνει διάθεση για δουλειά και για... μάθηση γύρω από την Εθνική.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Στο ντεμπούτο του η Ελλάδα ηττήθηκε με 1-0 από τη Φινλανδία, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήρθε το… σοκαριστικό 1-1 με το Λιχτενστάιν. Δεν το λες και θετικό το ξεκίνημα, ωστόσο ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Ολλανδό που είναι μόλις λίγες μέρες στην ομάδα;

Περισσότερες ευθύνες φέρουν σίγουρα οι παίκτες παρά ο Φαν’τ Σιπ. Άλλωστε δε χρειάζεσαι προπονητή για να κερδίσεις μια ομάδα σαν το Λιχτενστάιν, που οι περισσότεροι παίκτες του είναι ερασιτέχνες. Μην τρελαθούμε κιόλας!

Ο Ολλανδός, πάντως, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Δείχνει όρεξη και διάθεση για να δουλέψει σοβαρά. Για να μάθει. Βρέθηκε λοιπόν την Τρίτη το απόγευμα στο Ελ Πάσο και είδε το ματς της Εθνικής Ελπίδων με αντίπαλο τη Λιθουανία, με την Ελλάδα να επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπουζούκη.

Μάλιστα, ήδη έχει ξεχωρίσει κάποια από τα παιδιά που παίζουν στην Ελπίδων. Και πήγε για να τσεκάρει από κοντά. Αυτό που λένε οι πληροφορίες είναι ότι τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη σημερινή Ελπίδων θα βρίσκονται από τις επόμενες κλήσεις στην Ανδρών. Και θα καθιερωθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments