Αθλητισμός

Ζήσης Βρύζας: Μίλησε με Σαββίδη για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Ζήσης Βρύζας: Μίλησε με Σαββίδη για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ
Ζήσης Βρύζας: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο παλαίμαχος επιθετικός συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαββίδη και μίλησαν για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ζήσης Βρύζας: Ο παλαίμαχος επιθετικός έχει βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ από πολλά πόστα. Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου και τεχνικός διευθυντής. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες για το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στους πρωταθλητές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζήσης Βρύζας δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στον “δικέφαλο του Βορά”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις προηγούμενες μέρες ο παλαίμαχος σέντερ φορ είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σαββίδη. Οι δυο άντρες τα είπαν σε καλό κλίμα, ωστόσο η κουβέντα τους δεν κατέληξε σε συμφωνία. Αυτό συνέβη γιατί οι δυο πλευρές είχαν διαφορά στο οικονομικό. Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κρατήσει τον Μάριο Μπράνκο παρά το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες υπέβαλε την παραίτηση του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντής δεν κόβει τον δρόμο για την επιστροφή Βρύζα.

Λευτέρης Δούκας: Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης τον αντικαταστάτη του Κυριάκου Κυριάκου στην θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου. Ο νέος υπεύθυνος Επικοινωνίας στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα είναι ο Λευτέρης Δούκας, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση που είχε αφήσει κενή ο Κυριάκος Κυριάκος, με την απόφαση του να συμμετάσχει στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Ο Λευτέρης Δούκας είχε εργαστεί και στο παρελθόν για περίπου ένα χρόνο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο κομμάτι της επικοινωνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Δούκας»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments