Ελλάδα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Στη γειτονιά των αγγέλων

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Στη γειτονιά των αγγέλων
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο τραγουδοποιό. Δείτε φωτογραφίες από την εξόδιο ακολουθία η οποία τελέστηκε στου Ζωγράφου. παρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Άκρως συγκινητικό ήταν το κλίμα στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, εκεί όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κόσμου, για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο τραγουδοποιό,  ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε ηλικία 62 ετών. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του εκλιπόντα, Ελένη, αλλά και η κόρη του, Μαρία. Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι του Μαχαιρίτσα, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και άλλοι καλλιτέχνες.

Από νωρίς ο χώρος γέμισε από στεφάνια, προερχόμενα και από τον πολιτικό χώρο, με το στεφάνι της ΚΝΕ να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αίτημα της οικογένειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ήταν η ενίσχυση της ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, για την οποία ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα έδινε χθες Τρίτη συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments