Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (11/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (11/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τετάρτη (11/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τετάρτη (11/9/19).

  • Κριός

Αγαπητοί Κριοί, θυμάστε την παροιμία «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη»; Στην περίπτωσή σας, είναι αναμενόμενο να σας ταλαιπωρεί η τάση σας να θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας! Υπό τις ακτίνες της συνεργατικής Σελήνης στον Υδροχόο, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε, θα έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!

  • Ταύρος

Εστιάστε στις υψηλότερες φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Ταύροι! Η αποφασιστική Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών θεμάτων: Θα σας δώσει την ώθηση να εξελίξετε τους στόχους και να μην χάσετε την προσήλωση στο έπαθλο. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, πιάστε σταθερά στο τιμόνι και ετοιμαστείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, χωρίς να χρειάζεστε να εμπλακούν άλλα άτομα. Αλλά κρατήστε ανοικτά τα δίκτυα επικοινωνίας σας, για άμεση ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση των επιτυχιών σας!

  • Δίδυμοι

Αν κάτι αξίζει να το κάνετε, μην κάνετε έκπτωση στον κόπο του, αγαπητοί Δίδυμοι! Με την οραματίστρια Σελήνη στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης, εμπλακείτε σε όσους περισσότερους διαλόγους μπορείτε. Μην νιώσετε άσχημα αν το παρακάνετε λίγο, ποτέ δεν σας σταμάτησε η αίσθηση ότι δεν σας καταλαβαίνουν όλοι… Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην βιάζεστε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Αργά και σταθερά, θα φτάσετε πολύ πιο μακριά απ’ όσο φαντάζεστε. Ίσως να αποφασίσετε και να ταξιδέψετε, για να διευρύνετε τις γνώσεις ή την οπτική σας!

  • Καρκίνος

Εστιάστε στην εσωτερική σας γαλήνη, αγαπητοί Καρκίνοι! Με την ενδοσκοπική Σελήνη στον Υδροχόο και στον 8ο Οίκο σας, η ανάγκη σας θα είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Από τα άτομα που αγαπάτε μέχρι τα έντονα συναισθήματα, είναι βέβαιο ότι θα είστε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως. Γι’ αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επιβάλλει την παρουσία του, αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας χωρίς δικαιολογίες. Ιδιαίτερο διάλειμμα χρειάζεστε από παρέες που συνήθως σας πιέζουν ή σας αγχώνουν!

  • Λέων

Δείξτε περισσότερη αγάπη και εκτίμηση στους ιδιαίτερους ανθρώπους της ζωής σας, αγαπητοί Λέοντες! Είναι απαραίτητο να κάνετε αυτή την ποιοτική αλλαγή: Το απαιτεί η Σελήνη από τον Υδροχόο και τον τομέα σας των σχέσεων. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτυχημένη και δημιουργική σχέση, αν δεν υπάρχει σεβασμός και ευγένεια. Αν δεν αρχίσετε να φέρεστε έτσι στα άτομα του περιβάλλοντός σας, μην αναμένετε να τα λάβετε!

  • Παρθένος

Είστε στο στοιχείο σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη από τον Υδροχόο ενδυναμώνει τον 6ο Οίκο σας της προσφοράς και της παραγωγικότητας. Είναι η ιδανική στιγμή να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες που αγαπάτε, από την τακτοποίηση των χώρων σας μέχρι του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Είναι βέβαιοι ότι θα είστε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί απ’ όσο φαντάζεστε. Όσο βάζετε σύστημα και οργάνωση στη ζωή σας, τόσο όλα θα κυλούν σαν καλολαδωμένη μηχανή!

  • Ζυγός

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή από τη δουλειά και μόνο, αγαπητοί Ζυγοί! Η κοινωνική Σελήνη από τον Υδροχόο, ρίχνει φως στον 5ο Οίκο σας της χαράς και του φλερτ. Αυτές οι ακτίνες θα βγάλουν πάλι στην επιφάνεια τη δημιουργική και ρομαντική πλευρά σας. Μην μαδάτε μαργαρίτες για να μάθετε το ερωτικό σας μέλλον, υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αρκεί να τους δώσετε χώρο και χρόνο, που αξίζουν και σε εκείνους και σ’ εσάς!

  • Σκορπιός

Το σπίτι σας είναι καταφύγιο ή εστία του άγχους σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η Σελήνη από τον Υδροχόο κεντρίζει τον 4ο Οίκο του σπιτικού σας, ωθώντας σας να τακτοποιήσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι καίρια στοιχεία ισορροπίας, γι’ αυτό η διαδικασία θα βοηθήσει και στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η «τακτοποίηση» να αφορά και μεταφορικά, κάποια ακαταστασία που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε!

  • Τοξότης

Η περιέργειά σας μπορεί να επιφέρει θαύματα, αγαπητοί Τοξότες! Υπό τις ακτίνες της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της εξερεύνησης. Μην αναλάβετε καμία δέσμευση, γιατί θα έχετε ανάγκη να διερευνήσετε την πληθώρα των επιλογών σας. Η θετική σας ενέργεια θα φέρει κοντά σας πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, όπως και πολλά ελκυστικά εγχειρήματα. Εντοπίστε τους αδύναμους κρίκους στην αλυσίδα παραγωγής, με ρεαλιστική εξέταση στις ικανότητες του καθενός. Και αν πρέπει να βγάλετε κάποιον από την ομάδα σας, φροντίστε να χωρίσετε τους δρόμους σας χωρίς συγκρούσεις!

  • Αιγόκερως

Απολαύστε τη διαδρομή και την ταχύτητά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας της παραγωγής, έχει φτάσει η στιγμή να βάλετε ξανά τα σχέδιά σας σε πορεία για ρεαλιστικά κέρδη. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, τολμήστε τώρα να το περάσετε και στην πράξη. Η στιγμή είναι αίσια για να πάρετε ρίσκα, αρκεί να είναι υπολογισμένα: Η σύνεση με ένα βήμα την κάθε φορά, θα σας επιφέρει περισσότερα από τον παρορμητισμό!

  • Υδροχόος

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό επιτάσσει η Σελήνη από το ζώδιό σας, που σας γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν έχετε να χειριστείτε κάποια περιοριστικά χρονικά όρια, κάντε ένα πείραμα: Δείτε τι θα συμβεί αν δεν επιτρέψετε στο άγχος να σας καταβάλλει. Μην μένετε άλλο σε τοξικά περιβάλλοντα, εστιάστε στο να κάνετε τη δική σας ζωή πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Αξιοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ σας για να σπάσετε τον πάγο σε κάθε προσέγγιση – και είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψετε!

  • Ιχθύες

Μην πιέζεστε περισσότερο απ’ όσο αντέχετε, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ενδοσκόπησης. Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης, που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Θα είστε πιο παραγωγικοί αν ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων αντί να πιέζετε τις εξελίξεις. Θα λύσετε περισσότερα προβλήματα αν αφήσετε τις λύσεις να προσεγγίσουν εσάς. Βρείτε το δικό σας «κέντρο» ισορροπίας, με τη συντροφιά μουσικής ή μια συνεδρία γιόγκα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments