Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο έμπειρος Έλληνας εξτρέμ είχε συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη Θεσσαλονίκη.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος:  Έτοιμος για το comeback ο έμπειρος εξτρέμ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, σε περίπου τρεις εβδομάδες θα μπορεί ακόμη και να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Λάζαρος δεν πέρασε και λίγα, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μένοντας εκτός δράσης για μήνες. Ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει ενσωματώσει στις προπονήσεις. Τόσο ο Πορτογάλος κόουτς, όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχουν τον Χριστοδουλόπουλο σε μεγάλη εκτίμηση. Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα των ερυθρολεύκων.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε βρεθεί στη συμπρωτεύουσα και τα Γρεβενά, για να δει τους δικούς του ανθρώπους, εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό του Πορτογάλου τεχνικού στην ομάδα, ενώ ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» παρίστατο στη ΔΕΘ. Σύμφωνα με το «Sportime», έκαναν και μια συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου, που πρέπει μάλλον να θεωρείται βέβαιη, αφού και ο Μαρινάκης τον θέλει πολύ στον Ολυμπιακό και ο παίκτης νιώθει καλά στο περιβάλλον του Ρέντη.

Θα δώσει ευκαιρίες σε Μπα ο Μαρτίνς

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει παίξει μόνο στο πρώτο ματς με την Βικτόρια Πλζεν και από τότε δεν αγωνίστηκε ξανά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βγουν από νωρίς συμπεράσματα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει… ξεγράψει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει τα προσόντα να κάνει καριέρα και ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να του δώσει ευκαιρίες. Εκείνοι που γνωρίζουν επιμένουν πως είναι παίκτης με τρομερά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments