Ελλάδα

Φωτιά τώρα Κεφαλονιά: Πέντε εστίες πυρκαγιάς μέσα σε λίγη ώρα

Φωτιά τώρα Κεφαλονιά: Πέντε εστίες πυρκαγιάς μέσα σε λίγη ώρα
Φωτιά τώρα Κεφαλονιά: Το νησί του Ιονίου βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, με πέντε φωτιές να έχουν ξεσπάσει μέσα σε διάστημα μόλις μόλις λίγων λεπτών.

Φωτιά τώρα Κεφαλονιά: Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται το νησί της Κεφαλλονιάς, καθώς μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών έχουν κάνει την εμφάνιση τους πέντε εστίες πυρκαγιάς στις περιοχές Θήνια και Λαγκαδά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στα Ιόνια Νησιά, Ανδρέας Ρίζος, από τις 13:30 το νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε γενική επιφυλακή.

Στην περιοχή Θήνια, επιχειρούν, αυτήν την ώρα, 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες, ενώ από αέρος κάνουν συνεχείς ρίψεις νερού ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο τύπου Έρικσον και 2 αεροπλάνα τύπου Πετζετέλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εστίες είχαν διαφορά 700 μέτρα η μία από την άλλη. Τέλος, στην περιοχή του Λαγκαδά, η κατάσταση είναι υπό μερικό έλεγχο και γίνονται προσπάθειες να οριοθετηθούν οι τρεις εστίες. Στο σημείο βρίσκονται 4 οχήματα με 8 πυροσβέστες. Από τις πύρινες εστίες δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play