Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: To πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ

Αλέξης Τσίπρας: To πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη για την 84η ΔΕΘ
Αλέξης Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στην 84η ΔΕΘ.

Αλέξης Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στην 84η ΔΕΘ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ , ο κ. Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής στις 10:30 θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς και τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.

Μία ώρα αργότερα, στις 11:30, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ για τις 12:00 είναι προγραμματισμένη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Βορείου Ελλάδος. Το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην ΔΕΘ όπου στις 10:30 θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΗELEXPO ΔΕΘ και στη συνέχεια με το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΘ. Για τις 11:30 έχει προγραμματιστεί η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ ενώ το απόγευμα του Σαββάτου, στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

Η τριήμερη επίσκεψη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στους δημοσιογράφους στις 12:30 στο Συνεδριακό  Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα επικεντρώσει την ομιλία του στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου οι πολίτες να μπορέσουν να το αντιπαραβάλουν με το αντίστοιχο σχέδιο της κυβέρνησης, που, κατά την κρίση του, «κρύφθηκε» σε μεγάλο βαθμό, αλλά, εκ των πραγμάτων, θα αποκαλυφθεί με την κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2020.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  αναμένεται βέβαια να ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα των δύο πρώτων μηνών της κυβέρνησης ΝΔ και να επαναλάβει ότι εάν ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει σύμμαχο για καλύτερα αποτελέσματα θα είναι παρών, αν όμως θελήσει να δώσει πίσω τα… κεκτημένα θα βρεθεί απέναντι. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του στο CNBC, είχε τονίσει πως «δυστυχώς, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ανέλαβε την εξουσία, δεν αποδέχτηκε την πρόταση και θέλει να διαπραγματευθεί κάτι που εμείς πετύχαμε χωρίς διαπραγματεύσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments