Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (12/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (12/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (12/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (12/9/19).

  • κριός

Προσφέρονται πολλές κοινωνικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα, αν δείξεις προθυμία να συνδεθείς ή να επανασυνδεθείς με ορισμένα άτομα. Κάποιων άλλων οι ιδέες, μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες και να σε ενθαρρύνουν να απομακρύνεις την διστακτικότητά σου…. και να τολμήσεις να είσαι διαφορετική. Η σύνδεση με την περιπετειώδη πλευρά σου, δεν θα πρέπει να είναι δύσκολη…. και θα σε βοηθήσει ώστε να αναζωογονηθεί ο σέξι αυθορμητισμός, στην ερωτική σου ζωή!

  • ταύρος

Είναι τα πλεονεκτήματα ή τα απτά οφέλη που συνδέονται με μια συγκεκριμένη σχέση – εκκολαπτόμενη ή όχι – που χρειάζονται προσοχή, τώρα. Η εστίαση στις ελλείψεις, είναι αρνητική και αντιπαραγωγική. Μην εμποδίζεις μια ευχάριστη διαδικασία που προσπαθεί να ξεδιπλωθεί και σκοπεύει να φέρει εσένα και τον εραστή σου πιο κοντά. Μπορείς ν’ αναλογιστείς τι πρέπει ν’ αφεθεί για ν’ ανθίσει μόνο του. Επομένως φρόντισε να μην αντισταθείς, στ’ όνομα της αγάπης.

  • δίδυμοι

Οι ερωτικές ευκαιρίες, η πολλή διασκέδαση και η περιπέτεια, πηγαίνουν χέρι-χέρι αυτή τη στιγμή. Αλλά είναι απίθανο να χτυπήσουν την πόρτα σου. Μπορεί να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο τολμηρή ή να υποκύψεις σε μια ώθηση να βαδίσεις σε άγνωστο έδαφος για να τις ανακαλύψεις και να τις απολαύσεις. Είναι επίσης πιθανό, οι κοινωνικές ή ρομαντικές ευκαιρίες με κάποιον που βρίσκεται σε απόσταση ή στο εξωτερικό, να έχουν ευχάριστο παθιασμένο δυναμικό, για τη δημιουργία σχέσης.

  • καρκίνος

Η ειλικρίνεια είναι αναμφίβολα η καλύτερη πολιτική στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι εκ των προτέρων κάνεις ξεκάθαρες τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις προθέσεις σου, θα συνειδητοποιήσεις πως ο εραστής σου, δεν είναι τόσο συνεργάσιμος, όσο θα ήθελες. Μια διαφορά απόψεων θα μπορούσε να είναι η αιτία της έντασης, και γνωρίζεις καλύτερα, ποιος μπορεί να θέλει, να γίνονται όλα με τον τρόπο του. Πες την αλήθεια σου, κι άφησέ τη να λάμψει! Αυτό τώρα, είναι το σημαντικότερο!

  • λέων

Ένα σχέδιο που δεν προχωράει όπως είχε προγραμματιστεί στα ερωτικά σου, μπορεί να σε απογοητεύσει….αλλά αν κάτι πάει στραβά, αυτό δε σημαίνει πως ήρθε το τέλος του κόσμου! Θα βρεθείς αντιμέτωπη, με μια ξαφνική εξέλιξη που θ’ αναγκάσει κάποιες πληροφορίες να έρθουν στο φως και θα συζητηθούν από σένα και το ταίρι σου. Να θυμάσαι, πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως να ανακουφιστείς, από ό,τι συμβαίνει.

  • παρθένος

Θα έχεις πιθανότατα την αίσθηση πως κάποια σοβαρά ζητήματα που έχουν προκαλέσει ένταση, σύγχυση ή ακόμα και διαχωρισμό σε κάποιες περιπτώσεις πρόσφατα, ηρεμούν. Και θα νιώσεις μια αίσθηση ανακούφισης και έντονης επιθυμίας να γίνει πιο άνετη η μεταξύ σας σύνδεση. Έχεις την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σου… κι έχει τη δική σου. Προς το παρόν…τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

  • ζυγός

Η επιθυμία σου να δημιουργηθεί περισσότερος αισθησιασμός κι ερωτισμός στη σχέση σου, μπορεί να μην ικανοποιήσει αρχικά τον εραστή σου. Ωστόσο, μην αφήσεις την αντίδρασή του, να σε αποτρέψει. Η εντυπωσιακή σύνοδος της Αφροδίτης, μπορεί να ενθαρρύνει τις ρομαντικές ιδέες σου και τελικά ο αγαπημένος σου όχι μόνο να συμφωνήσει…. αλλά πιθανόν και ν’ ανταποδώσει!

  • σκορπιός

Ένας αέρας σοβαρότητας που κρέμεται πάνω από τα ερωτικά σου, μπορεί να κάνει κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις, να φανούν πιο αποθαρρυντικές από ό, τι είναι. Όσα διαδραματίζονται θα σε προσγειώσουν ομαλά στη γη…αλλά αν έχεις και τα δυο πόδια στη γη θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα πράγματα πιο εύκολα. Αυτό που αποκαλύπτεται είναι χρήσιμο, απαραίτητο και παρήγορο!

  • τοξότης

Ορισμένες καταπιεσμένες επιθυμίες σου, θα ενταθούν και θα ενθαρρύνουν να ενισχυθεί μέσα σου, μια δημιουργική παρόρμηση. Αν είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς την ονειροπόλησή σου με τον αγαπημένο σου, τότε θα δημιουργηθεί μια θετική και σέξι συνεργασία. Αυτή είναι η στιγμή για να καινοτομήσεις σε ό,τι σχετίζεται με τη σχέση σου ή με μια σχέση που βρίσκεται στα σπάργανα. Μια ζώνη άνεσης, θα μπορούσε να αναπτυχθεί βαθύτερα, με διαφορετικό τρόπο.

  • αιγόκερως

Μπορεί να φταίει κάτι που έχει αλλάξει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου πρόσφατα, που σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι, ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου. Μια συμφωνία ανάμεσά σας, που μέχρι τώρα σ’ έκανε να νιώθεις άνετα, είναι πιθανόν να αλλάξει κάπως…., αλλά μην ανησυχείς. Ένα νέο επίπεδο κατανόησης θα εμφανιστεί και θα δείξει προς τα πού πηγαίνουν τα πράγματα, από εδώ και μπρος.

  • υδροχόος

Η αυτοπεποίθησή σου, θα μαγνητίζει και θα προσελκύει πολύ κόσμο. Αν είσαι ελεύθερη, θ’ απολαύσεις την ευκαιρία να είσαι το επίκεντρο σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις…. και οι ερωτικές ευκαιρίες, θα είναι πολλές! Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την διαβεβαίωση από τον αγαπημένο σου, για την αντιμετώπιση και την υπέρβαση ενός προβλήματος το οποίο εμπόδιζε μέχρι τώρα την ευκαιρία για διασκέδαση, μέσα στη σχέση σας.

  • ιχθύες

Η ανάγκη σου να συμβουλευτείς το σύντροφό σου για μια απόφαση που θέλεις να πάρεις, θ’ αποδειχθεί σοφή. Ειδικά καθώς οι συνέπειες, του να μην το κάνεις, θα γίνουν σαφείς! Αυτό που μπορεί να φαινόταν απλό και να μην απαιτούσε κοινή συζήτηση, θα αποδειχθεί πως ήταν σωστή κίνηση να μην το κάνεις μόνη σου. Η λήψη κοινών αποφάσεων θέτει μία προοδευτική εξέλιξη στη σχέση σας, στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments