Αθλητισμός

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς έγχρωμο παίκτη»

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου χωρίς έγχρωμο παίκτη»
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του Βαγγέλης Αλεξανδρής στο twitter.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: H Ισπανία και η Αργεντινή πήραν την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 επικρατώντας της Αυστραλίας και της Γαλλίας, αντιστοίχως. Ο έμπειρος προπονητής έκανε ένα σχόλιο για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε χρήστες των social media, οι οποίοι έσπευσαν να του επιτεθούν.

«Ισπανία – Αργεντινή στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου μπάσκετ… χωρίς κανέναν έγχρωμο παίκτη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ακολούθησε καταιγισμός σχολίων καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που τον επέκριναν. Μάλιστα σε κάποια από τα σχόλια απάντησε, τονίζοντας ότι είναι απλά μία διαπίστωση.

Δείτε το επίμαχο tweet:

Η δεύτερη τοποθέτηση του:

Είχε προκαλέσει και στο παρελθόν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Αντιδράσεις προκάλεσε και πριν από μερικούς μήνες το αντισημιτικό σχόλιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πρώην προπονητής των ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Άρη, ΑΕΚ και Πανιωνίου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε «ποια είναι η άποψή σας για τη δήλωση του Μπλατ περί άγνοιας για την απουσία του Ολυμπιακού από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;» σε συνέντευξη.

Η απάντηση του κ. Αλεξανδρή ήταν η εξής: «Με εξέπληξε αυτό που είπε, γιατί ένας προπονητής του μεγέθους του Μπλατ, με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Πιστεύω ότι γνωρίζει τα πάντα, δεν είναι χθεσινός, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του, θεωρώ ότι ψεύδεται με αυτό που είπε. Πιθανά να το είπε, χωρίς να γνωρίζω μια απλή εικασία κάνω, γιατί περισσότερο δεν ήθελε να πάρει θέση. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Αποκλείεται να μην το γνώριζε όταν ήδη ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ανακοινώσεις, έχει πάρει επίσημα θέση, έχει ρωτήσει στην Αδριατική Λίγκα για τη συμμετοχή του εκεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments