Αθλητισμός

Όλεγκ Μπλαχίν: Κανένα θέμα από πλευράς ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα

Όλεγκ Μπλαχίν: Κανένα θέμα από πλευράς ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα
Όλεγκ Μπλαχίν: Για την ώρα, δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Όλεγκ Μπλαχίν: Τις τελευταίες ημέρες έχουν βγει στην… επιφάνεια σενάρια περί αντικατάστασης του Άμπελ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η αποτυχία πρόκρισης της ομάδας σε ομίλους μίας εκ των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League και Europa League) έχουν φέρει μεν σε δύσκολη θέση τον Πορτογάλο, ωστόσο για την ώρα, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος δεν κάνει σκέψεις για την αντικατάστασή του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sportime, ο Φερέιρα δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά έχει τη στήριξη του οργανισμού. Τουλάχιστον μέχρι και να βγει ο επόμενος μήνας. Αν τα πράγματα σε επίπεδο εικόνας δεν στρώσουν, μπορεί να τεθεί στην κουβέντα, ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι σε μία τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί να πεταχτούν στα σκουπίδια +12 εκατ. ευρώ. Αλλά τώρα, ούτε συζήτηση.

Τι έγραψαν στην Ουκρανία για Μπλαχίν και ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκφράσει την απόλυτη στήριξη στον Αμπέλ Φερέιρα, παρά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά δημοσίευμα ουκρανικής ιστοσελίδας, κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Όλεγκ Μπλαχίν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η ιστοσελίδα glavred.info επικαλούμενη δικές της πηγές αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ θέλει να αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα με τον Ολέγκ Μπλαχίν που είχε βρεθεί πριν πολλά χρόνια στον πάγκο του Δικεφάλου. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ιβάν Σαββίφης δεν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που είχε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο Όλεγκ Μπλαχίν δέχτηκε πρόσφορα από τον ΠΑΟΚ. Έχει όλες τις ικανότητες να φέρει την ομάδα σε πιο υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι δύσκολο να ξέρουμε πως θα καταλήξουν. Το μόνο ξεκάθαρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θέλει νέο προπονητή. Περισσότερες πληροφορίες είναι ακόμα άγνωστες» ανέφερε μια πηγή στο Glavred.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments