Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Η δύσκολη επιλογή με τον Λεονάρντο Κούτρη

Πέδρο Μάρτινς: Η δύσκολη επιλογή με τον Λεονάρντο Κούτρη
Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλος δεν συμπεριέλαβε τον Λεονάρντο Κούτρη στη λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλος κόουτς άφησε εκτός λίστας του Champions League τον Λεονάρντο Κούτρη,  παρ’ότι εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες και τον ταπεινό χαρακτήρα του νεαρού μπακ. Στο περιθώριο της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο Πέδρο Μαρτίνς με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών εξήγησε τον λόγο που άφησε τον ακραίο μπακ εκτός λίστας Champions League: «Μου αρέσει πολύ ο Κούτρης. Συζητήσαμε μαζί του για την λίστα. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Ήταν μία δύσκολη απόφαση όμως που έπρεπε να την πάρουμε. Το σκεφτήκαμε πολύ, όμως έχουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν στην θέση του Λεό».

Και συνέχισε: «Να είστε σίγουροι και για τον Λεό αλλά και για τον Σουντανί ότι στο πρωτάθλημα θα παίξουν πολύ περισσότερο απ’ όσους παίκτες έχουμε βάλει στην λίστα του Champions League».

Σκέφτεται τη χρησιμοποίησή του Αβράαμ Παπαδόπουλου ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο για την τρίτη αγωνιστική της Super League. Κίνηση που έχει εξήγηση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο Αβράαμ Παπαδόπουλος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και μπορεί να τις μεταφέρει στους συμπαίκτες του. Είναι μία λεπτομέρεια που παίζει ρόλο. Σταδιακά πάντως ο Πορτογάλος θα αρχίσει να ρίχνει στα βαθιά και τον Μάρκοβιτς. Έστω και αν ο Σέρβος προορίζεται για την απαλλαγή του Σισέ, που έλεγαν στον στρατό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments