Ελλάδα

Γιάννενα: Σχεδόν ένας τόνος χασίς εντοπίστηκε σε φορτηγό

Γιάννενα: Σχεδόν ένας τόνος χασίς εντοπίστηκε σε φορτηγό
Γιάννενα: Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση.

Γιάννενα: Τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου 2019 σε φορτηγό στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων. Σύμφωνα με το epirusgate, σε κλεμμένο όχημα, οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν 951 κιλά και 650 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 30χρονος αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση.

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

Σε έξαρση βρίσκεται η διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης στην Κέρκυρα, όπου οι αστυνομικές υπηρεσίες συλλαμβάνουν τους διακινητές τον ένα μετά τον άλλο. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να εξαρθρώσουν ένα κύκλωμα Αλβανών που εισήγαγαν μεγάλες ποσότητες χασίς από την πατρίδα τους και το διακινούσαν στην Κέρκυρα.

Το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 29χρονο αλλοδαπό μέσα σε μια δύσβατη δασική περιοχή στην βόρεια Κέρκυρα και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω να μεταφέρει δύο σάκους με 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20 κιλών και 860 γραμμαρίων. Στην προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία άλλων δυο ομοεθνών συνεργών του ηλικίας 20 και 19 χρόνων, που όμως δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται. Και οι τρεις κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Λάρισα: 15χρονος πιάστηκε με χασίς πάνω σε κλεμμένο ποδήλατο

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2019 στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 15χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα ποδήλατο, το οποίο ,όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει ο 15χρονος την (07/08-09-2019) έξω από την οικία 39χρονου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments