Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Άρη Ξενοφό.

Κυριάκος Μητσοτάκης:η βούληση της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των διαδικασιών σχετικά με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και την πρόοδο των ιδιωτικοποιήσεων, με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ ‘Αρη Ξενόφο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Ριχάρδο Λαμπίρη. Στόχος του προγράμματος αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας είναι η προσέλκυση επενδύσεων για τη στήριξη της ανάπτυξης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας των υποδομών και υπηρεσιών προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας. Παρόντες στη συνάντηση, από την πλευρά της κυβέρνησης, ήταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, ‘Ακης Σκέρτσος, και η γενική γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών Βίκυ Λοΐζου.

Η χθεσινή βόλτα του Μητσοτάκη στο Τατόι

Παρουσία του πρωθυπουργού διεξήχθη ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χούμπερτ Χούρκας για το Davis Cup. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Tatoi Club για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Πολωνία. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι νο7 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε του Χούμπερτ Χούρκας, νο36 στον κόσμο, με 6-3, 6-1, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να ισοφαρίσει σε 1-1 τις αναμετρήσεις της με την Πολωνία.

Η αναμέτρηση των δύο είναι η κορυφαία του τουρνουά και μάλιστα την τελευταία φορά που είχαν βρεθεί αντίπαλοι, ο Χούρκας είχε νικήσει. Σήμερα, όμως, ο Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός και υπήρξαν στιγμές που ενθουσίασε τον κόσμο με την απόδοσή του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, Ο πρωθυπουργός μετέβη στη σουίτα της ελληνικής ομάδας, όπου συνεχάρη όλα τα μέλη της Εθνικής ανδρών, συνομίλησε με τον αρχηγό αποστολής, Απόστολο Τσιτσιπά, και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments