Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ

Αμπέλ Φερέιρα: Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ
Αμπέλ Φερέιρα: Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Πορτογάλος θα κριθεί μέχρι την επόμενη διακοπή.

Αμπέλ Φερέιρα: Πριν από λίγους μήνες ο ΠΑΟΚ βρέθηκε χωρίς προπονητή όταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να ακολουθήσει τα πετροδόλαρα. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν σε ένα κρίσιμο σημείο χωρίς προπονητή στον πάγκο. Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε πάνω του το θέμα και έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συμβόλαιο με την Μπράγκα και χρειάστηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να έρθει στην Ελλάδα.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε όσο τίποτα να μπει στους ομίλους του Champions League, ωστόσο έπεσε πάνω στον Άγιαξ και αποκλείστηκε. Η εικόνα την ομάδας ήταν εντυπωσιακή και έτσι ο αποκλεισμός άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Αυτό που χτύπησε πολύ άσχημα ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League. Πόσο μάλλον από μια ομάδα όπως η Σλόβαν Μπρατισλάβας που δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα του μπάτζετ των πρωταθλητών.

Αμπέλ Φερέιρα: Έχει τη στήριξη του Σαββίδη, αλλά…

Σύμφωνα με το sportime ο Αμπέλ Φερέιρα έχει την στήριξη της οικογένειας Σαββίδη και αυτή την ώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή. Ωστόσο αν τα πράγματα δεν βελτιωθούν αισθητά, δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις στο τέλος του μήνα του επόμενου μήνα όταν και είναι προγραμματισμένη άλλη μια διακοπή στο πρωτάθλημα μας. Αναλυτικά το δημοσίευμα του Sportime αναφέρει:

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, δεν κατάφερε να πετύχει την πρόκριση του στο Champions League, όπου και αποκλείστηκε από τον Άγιαξ.Στη συνέχεια, έχασε από τα χέρια του και την εμφάνιση του στους ομίλους του Europa League, αφού έπεσε στον τοίχο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, που τον σόκαρε και τον… πέταξε εκτός. Παρόλα αυτά όμως, όπως αναφέρει το Sportime της Παρασκευής και η στήλη «Agent Greek», δεν υφίσταται θέμα Μπλαχίν (και οποιουδήποτε άλλου δελφίνου του πάγκου) στον ΠΑΟΚ.

Ούτε καν ως σκέψη. Ναι, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά έχει την απόλυτη στήριξη την οικογένειας Σαββίδη και όσων ασχολούνται με την ομάδα. Αυτό τουλάχιστον μέχρι και να βγει ο επόμενος μήνας. Αν τα πράγματα σε επίπεδο εικόνας δεν στρώσουν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», το ξανασυζητάμε έστω και αν χρειαστεί να πεταχτούν στα σκουπίδια +12 εκατ. ευρώ. Αλλά τώρα, ούτε συζήτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments