Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0
Ολυμπιακός - Βόλος 5-0: Άνετο βράδυ στο Φάληρο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία έκανε το "3 στα 3" στο πρωτάθλημα και πλέον προσανατολίζεται στο ματς με την Τότεναμ.

Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Άνετο βράδυ στο Φάληρο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία έκανε το “3 στα 3” στο πρωτάθλημα και πλέον προσανατολίζεται στο ματς με την Τότεναμ. Το γρήγορο γκολ του Γκιγιέρμε (12΄) που έχτισε έναν συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτήρα στην παρτίδα. Και βέβαια το εντυπωσιακό εικοσάλεπτο στο φινάλε.

Εκεί που οι Πειραιώτες με την εμπειρία τους, τιμώρησαν την προσπάθεια του Βόλου να σταθεί ψηλά και να πιέσει αναζητώντας την ισοφάριση. Κατηφόρισε ο αγωνιστικός χώρος. Από το 72΄ (Ελ Αραμπί 2-0) ως το 92΄ (Σουντανί 5-0). Με τον Γκερέρο (79΄, 3-0) και τον Βαλμπουενά (82΄πεν, 4-0) να βάζουν και εκείνοι το σημάδι τους στην καταμέτρηση.

Δύσκολα ο ΠΑΟΚ

Το γκολ του Κρέσπο στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, η οποία τα βρήκε… πολύ δύσκολα στο Περιστέρι, κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο «δικέφαλος» του βορρά είχε προηγηθεί με 2-0, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν με τον Απόστολο Βέλλιο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, προτού έρθει η σωτήρια, για τον ΠΑΟΚ, φάση με τον Κρέσπο. Τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο ΠΑΟΚ (σε μικρότερη κλίμακα) έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments