Ελλάδα

Φωτιά τώρα στο Λουτράκι

Φωτιά τώρα στο Λουτράκι
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην Περαχώρα, πάνω από την πόλη του Λουτρακίου. Στη μάχη και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε αγροτική έκταση στην Περαχώρα Κορινθίας, στον περιφερειακό δρόμο δίπλα στην πόλη του Λουτρακίου. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση, με 12 οχήματα, 30 άνδρες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες του ΟΤΑ, δύο PZL και ένα ελικόπτερο να επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο της φωτιά.

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής, δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικίες. Η φωτιά δεν κατευθύνεται προς την πλευρά κατοικημένης περιοχής, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν αυτή την ώρα συνολικά 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Δείτε πλάνα από τη φωτιά

Σε ύφεση το “μέτωπο” στο Λαύριο

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (14/9) επί της Λεωφόρου Θορικού στο Λαύριο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 1 Ε/Π.

Οι φλόγες έκαψαν ξερόχορτα σε οικοπεδικούς χώρους, με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής ζητούν την απομάκρυνση πολιτών από τις κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή.

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε υπαίθριο χώρο, στη λεωφόρο Θορικού, στη Λαυρεωτική. Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments