Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: Στα 1500 ευρώ το εισιτήριο για τη συναυλία του (vid)

Αντώνης Ρέμος: Στα 1500 ευρώ το εισιτήριο για τη συναυλία του (vid)
Αντώνης Ρέμος: Στο «τσουχτερό» εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται και φαγητό.

Αντώνης Ρέμος: Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί στο Μονακό στις 27 Σεπτεμβρίου, σε ένα μοναδικό μουσικό γεγονός, μαζί με τους Gipsy Kings. Όσοι έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, θα χρειαστεί να πληρώσουν 1,500 ευρώ είσοδο. Η συναυλία θα γίνει στο Yacht Club Monaco κατά τη διάρκεια της έκθεσης με τα πολυτελή σκάφη που αποτελεί ατραξιόν για το Μονακό.

Οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και το εισιτήριο περιλαμβάνει και φαγητό. Το μενού είναι λιτό με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και γλυκό. Νωρίτερα, ωστόσο, θα στηθούν σούβλες και θα ψηθούν κρέατα, ώστε να αποκτήσει η εκδήλωση πιο παραδοσιακό χρώμα. Η συναυλία θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά το εισιτήριο είναι απλησίαστο.

Ο Αντώνης Ρέμος – κατά κόσμο Αντώνης Πασχαλίδης – γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1970 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Είναι γιος του Αθανάσιου και της Ελένης Πασχαλίδη. Σε ηλικία 10 χρονών μετακομίζουν  στην Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του, όπου περνάει όμορφα παιδικά χρόνια στον Λαγκαδά  και τελείωσε το λύκειο με την ειδικότητα του υδραυλικού.

 Η αγάπη του για την μουσική και τα πρώτα του βήματα

Από παιδί ακόμα ξεκινάει να μαθαίνει κιθάρα και ντραμς σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Αρχίζει να εργάζεται σε μια τοπική ταβέρνα και αργότερα σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Εκεί μάλιστα συνεργάστηκε και με την Δέσποινα Βανδή, όταν και οι δύο βρίσκονταν ακόμα στα πρώτα τους βήματα και τους στήριζαν μόνο οι συμπατριώτες τους. Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του Ρέμου έγινε το 1992 στο 31ο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Λίγο αργότερα πραγματοποίησε και την πρώτη του εμφάνιση σε μπουζούκια της Αθήνας.

Το Πάσχα του 1995 δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση από μεγάλο επιχειρηματία και έτσι άφησε για πρώτη φορά την γενέτειρά του. Το ίδιο έτος υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Sony Music που πίστεψε σ’ αυτόν. Ο Αντώνης τότε ξεκινάει  την δισκογραφική του καριέρα πάντα με την καθοδήγηση του παραγωγού του Σταύρου Αραπίδη και σύντομα άρχισε να ακούγεται στο ευρύ κοινό το όνομά του ως το νέο αίμα στο χώρο του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments