Πολιτική

LIVE η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην 84η ΔΕΘ

LIVE η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην 84η ΔΕΘ
Αλέξης Τσίπρας: Παρακολουθήστε LIVE την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ.

Αλέξης Τσίπρας: Το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε την περιοδεία του στα περίπτερα της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα, πραγματοποιεί ομιλία ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, αλλά και στελεχών του κόμματός του.

Δείτε LIVE την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ

Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη από τη θέση πλέον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη της στρατηγικής που θα ακολουθήσει απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία του στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο θα επιχειρήσει να αποδομήσει την οικονομική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως όλα οφείλονται στη δική του κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για τις φοροελαφρύνσεις και για το γεγονός ότι δεν προχώρησε άμεσα στην κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και τη μείωση της προκαταβολής φόρου από το 100% στο 50%, που είχαν δρομολογηθεί για το 2020. Παράλληλα, θα καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαπραγματευτεί άμεσα τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Παράλληλα, θα επιχειρήσει να αναδείξει την αλλαγή στάσης του πρωθυπουργού απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και να επιτεθεί στον κ. Μητσοτάκη για τα εργασιακά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments