Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο (14/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τo Σάββατο (14/9/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (14/9/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Σάββατο (14/9/19).

  • Κριός

Κάποιες εξελίξεις που προκύπτουν από το πουθενά τελευταία σας βγάζουν από την πορεία σας, αγαπητοί Κριοί. Για να μπορέσετε να πραγματώσετε τα σχέδιά σας, τα άστρα σας συμβουλεύουν να επιστρατεύσετε την ελαστικότητά σας. Έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε και να χειριστείτε τις συνεχείς αλλαγές. Πρέπει να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων και να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στις νέες πραγματικότητες!

  • Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό ανορθώνει πολύ την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας, αγαπητοί Ταύροι! Έχετε όλη την ενέργεια και αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αρπάξτε τον «ταύρο» από τα κέρατα και θα φτάσετε πιο γρήγορα στους στόχους σας. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, γι’ αυτό η επιτυχία είναι διασφαλισμένη!

  • Δίδυμοι

Γνωρίζετε το ρητό «η υπομονή είναι αρετή», αγαπητοί Δίδυμοι; Αν το είχατε ξεχάσει, θα το θυμηθείτε τώρα που οι απαιτήσεις στις διανοητικές σας αντοχές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες! Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει ευκαιρίες και χρόνο, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Όταν ανακτήσετε τη λειτουργικότητα των καταστάσεων, θα έχετε πιο διαυγή οπτική για αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Καρκίνος

Τώρα θα καταφέρετε να δείτε τα πράγματα με μια εντελώς διαφορετική οπτική, αγαπητοί Καρκίνοι! Η σκέψη και η κρίση σας αποκτούν περισσότερη διαύγεια και οξύνοια. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας: Κάποια σχόλια ή απόψεις τρίτων, έχουν την πρόθεση να σας δημιουργήσουν αμφιβολίες. Αλλά με εστίαση στους στόχους σας, θα παραμείνετε στη διαδρομή που θα σας φτάσει στην επιτυχία!

  • Λέων

Αξιοποιήστε τις πολλές ικανότητες και τα ταλέντα σας, αγαπητοί Λέοντες! Είναι τα πιο αποδοτικά εργαλεία για να προσεγγίσετε τα περισσότερα από τα ζητούμενά σας. Η απαράμιλλη λογική σας θα σας βοηθήσει να προχωρήστε στις αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να γίνουν. Η επιτυχία που θα σημειώσετε στη διεκδίκηση των ονείρων σας, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ώθηση!

  • Παρθένος

Τα όνειρά σας μπορούν να είναι όσο μεγαλεπήβολα θέλετε, αγαπητοί Παρθένοι! Ο συνδυασμός των ταλέντων με τη δυναμική σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που θέλετε για το μέλλον σας. Χαράξτε τη νέα πορεία με πολλές φιλοδοξίες, έχετε τα φόντα να φτάσετε στη γαλήνη και την ικανοποίηση που αποζητάτε. Έτσι οι στρατηγικές σας θα γίνουν πιο αποδοτικές, η οπτική σας θα παραμείνει αισιόδοξη και θα ξεπεράσετε όποιο εμπόδιο κι αν σας προκύψει!

  • Ζυγός

Με ταχύτητα θα προκύπτουν οι απρόβλεπτες εξελίξεις, αγαπητοί Ζυγοί! Τα ανατρεπτικά γεγονότα ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν και να σας βγάλουν από την πορεία σας. Επειδή τα λάθη σε αυτή τη φάση μπορεί να αποβούν μοιραία, φροντίστε να παραμένετε ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Αποφύγετε να πιεστείτε και κρατήστε γερά τα πόδια σας στο έδαφος: Μόνο έτσι δεν θα χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και θα μπορέσετε να δώσετε θετικό πρόσημο στις εξελίξεις!

  • Σκορπιός

Υπάρχουν κάποια θέματα στη ζωή σας που αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Όσο παραμελείτε τη διαλεύκανσή τους, τόσο θα σας δυσκολεύουν όσο περνά ο καιρός. Τα άστρα σας καλούν να ενδώσετε στην παρόρμηση για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Επιλύστε τις εκκρεμότητές σας, για να μην τις βρείτε ξανά μπροστά σας στο μέλλον. Η στρατηγική χειρισμού κάθε θέματος τη στιγμή που προκύπτει, πρέπει να γίνει μόνιμη συνήθειά σας!

  •  Τοξότης

Το πρόγραμμά σας είναι υπερβολικά φορτωμένο και νιώθετε πιεσμένοι, αγαπητοί Τοξότες. Είναι γεγονός ότι έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό δεν βρίσκετε από ποιο σημείο να αρχίσετε. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Φροντίστε να μην ανοίξετε νέα μέτωπα αν δεν ολοκληρώσετε τα ήδη υπάρχοντα. Κάντε ένα βήμα κάθε φορά, με λειτουργική στρατηγική και ψυχραιμία!

  • Αιγόκερως

Προσέξτε την οπτική σας προς τους πάντες και τα πάντα αυτή την περίοδο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η επικοινωνιακή σας ικανότητα βρίσκεται σε κάμψη, γι’ αυτό είναι πιθανό να προκαλέσετε παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή τα δυσνόητα μηνύματα και οι διαφωνίες θα σας αναστατώσουν, προτιμήστε συνειδητά να υιοθετήσετε ουδέτερη και διακριτική στάση. Η διπλωματία και η ελαστικότητα είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε, για να αποφύγετε εντάσεις με διάρκεια!

  • Υδροχόος

Οι πολλές προσπάθειες και η σκληρή δουλειά σας θα αρχίσουν επιτέλους να αποδίδουν καρπούς, αγαπητοί Υδροχόοι! Θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας, κάτι που θα σας γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θα εκφράσουν τον θαυμασμό τους για τα πολλά ταλέντα σας. Οπλιστείτε με όλη αυτή τη θετική ενέργεια, για να προωθηθείτε ακόμα περισσότερο!

  • Ιχθύες

Έχετε την τάση να σπαταλάτε χρόνο σε λεπτομέρειες και να χαραμίζετε την ενέργειά σας, αγαπητοί Ιχθύες. Αυτός είναι ο λόγος που σας προκύπτουν προβλήματα εκεί που δεν θα έπρεπε. Αλλάξτε τακτική και εστιάστε στους στόχους σας. Είναι καιρός να πάψετε να στηρίζεστε στους άλλους για την ανέλιξη και την εξέλιξή σας. Καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται, θα πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν πετύχετε εσείς θετικά αποτελέσματα. Θα δείτε ότι όλα θα αρχίσουν να σας φαίνονται πιο εύκολα στη συνέχεια!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments