Αθλητισμός

Έρικ Μοράν: Οι ενστάσεις του Χιμένεθ και ο Λυμπερόπουλος

Έρικ Μοράν: Οι ενστάσεις του Χιμένεθ και ο Λυμπερόπουλος
Έρικ Μοράν: Ο Χιμένεθ δεν... ήθελε τον Ισπανό χαφ, ο οποίος μένει μέχρι να φύγει από την ΑΕΚ.

Έρικ Μοράν: Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να “πιάσει” στην ΑΕΚ. Το καλοκαίρι, η “Ένωση” του είχε βάλει πωλητήριο, προκειμένου να αποδεσμευτεί από εκείνον αλλά και το συμβόλαιό του (400.000 ευρώ), αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Οι λίγες συμμετοχές που έχει πάρει στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την χαμηλή απόδοσή του, δεν έθελξαν συλλόγους από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα ο Μοράν να μείνει στην ομάδα και να προπονείται με αυτή, για να κρατιέται σε φόρμα, δίχως όμως να υπάρχει ούτε ως σκέψη στα πλάνα του Κωστένογλου.

Η διχογνωμία Χιμένεθ – Λυμπερόπουλου

Η περίπτωση του Μοράν ήταν ιδιαίτερη, καθώς στο παρελθόν, όταν οι Λυμπερόπουλος και Χιμένεθ συζητούσαν για την προοπτική απόκτησής του, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της “Ένωσης” ήταν αυτός που επέμενε και κατάφερε να κάνει τη γνώμη του να… περάσει, έναντι του Χιμένεθ που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξέφραζε σοβαρές ενστάσεις για την επιλογή του.

Δικαίωση Χιμένεθ

Εν τέλει, βάσει αποτελέσματος, ο Μανόλο Χιμένεθ δικαιώθηκε, με τον Μοράν να αποτελεί μία από τις άστοχες επιλογές του “Λύμπε” στη θητεία του στην “Ένωση”.

Τι συμβαίνει με Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ αγωνίζεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αρχικά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μετακόμισε στην ΑΕΚ με την οποία και έγινε πρωταθλητής. Στα χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας απέκτησε έναν πολύ καλό φίλο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματίας Γιόχανσον που φοράει την πράσινη φανέλα τις τελευταίες δυο σεζόν.

Οι δυο Σουηδοί κάνουν πολύ παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις σε καφετέριες της Γλυφάδας. Μάλιστα, οι δυο έμπειροι αμυντικοί έχουν τον ίδιο μάνατζερ. Κάτι ακόμα που τους συνδέει είναι το γεγονός πως τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020. Μέχρι σήμερα κανένας από τους δυο δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από τον σύλλογο του για να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments