Αθλητισμός

Γιάννης Γκούμας: Η επιλογή του που προκάλεσε απορίες

Γιάννης Γκούμας: Η επιλογή του που προκάλεσε απορίες
Γιάννης Γκούμας: Μια επιλογή του έμπειρου κόουτς στο πρόσφατο ματς της Εθνικής ελπίδων προκάλεσε πολλές απορίες.

Γιάννης Γκούμας: Ο έμπειρος κόουτς έχει δείξει έργο τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ελπίδων. Ο παλαίμαχος αμυντικός έχει τη χαρά να μπορεί να υπολογίζει σε μια πολύ καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών που οι περισσότεροι αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες. Αστέρια αυτής της ομάδας είναι ο Γιάννης Μπουζούκης του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Γαλανόπουλος της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Λημνιός του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγες μέρες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε την Λιθουανία στο γήπεδο της Καλλιθέας. Οι διεθνείς μας έκαναν καλή εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με τέρμα του Γιάννη Μπουζούκη. Παρά τη νίκη, ένα γεγονός που συνέβη στο ματς δεν έμεινε απαρατήρητο. Αυτό έχει να κάνει με κάποιες επιλογές του Γιάννη Γκούμα στον καταρτισμό της ενδεκάδας που ξεκίνησε το παιχνίδι.

Γιάννης Γκούμας: Τους μπέρδεψε όλους με την επιλογή του

Σύμφωνα με το Sportime υπάρχει μια επιλογή του έμπειρου τεχνικού που προκάλεσε πολλές απορίες. Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: Για την ιστορία νικήσαμε με 1-0 στο ματς της Τρίτης (10/4) στην Καλλιθέα. Το γκολ στο 80′ ο Μπουζούκης. Στο αρχικό σχήμα αρκετά ακόμη παιδιά μεγάλων ομάδων όπως οι Σιαμπάνης, Λημνιός, Καμπετσής, αλλά και ο Ρέτσος.

Μαζί με αυτούς ξεκίνησε και ο Ευαγγέλου. Ποιος είναι ο 21χρονος; Πέρυσι δεν έπαιζε καν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έπεσε. Έχει περάσει από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό χωρίς να σταθεί και φέτος πήγε στον Πανιώνιο, όπου παίζει σταθερά.

Για να παίξει εκείνος στο πλάι του Ρέτσου βρέθηκε εκτός ο Νικολάου. Ο παίκτης για τον οποίο η Έμπολι αποφάσισε να χτίσει την άμυνα πάνω του δαπαντώντας αυτό το καλοκαίρι και ένα σημαντικό ποσό. Λογικό; Σε πολλούς ξίνισε η συγκεκριμένη επιλογή. Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Γκούμας, ε;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments