Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: «Άσε τις δικαιολογίες και προσπάθησε για το αποτέλεσμα»

Λέο Ζαμπά: «Άσε τις δικαιολογίες και προσπάθησε για το αποτέλεσμα»
Λέο Ζαμπά: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Λέο Ζαμπά: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου. Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά οι Περιστεριώτες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Χρειάστηκε να μπουν δυο γκολ στο φινάλε (το ένα ακυρώθηκε από το VAR) για να μπορέσουν οι πρωταθλητές να πάρουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League.

Το κλίμα στις τάξεις του “δικεφάλου του Βορά” είναι καλό μετά τη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Λέο Ζαμπά δεν περνάει και την καλύτερη φάση του. Η αλήθεια είναι πως στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς δεν δείχνει σε καλή κατάσταση κάτι που όπως φαίνεται τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Ο νεαρός συνηθίζει να χρησιμοποιεί το Instagram και κάτι τέτοιο συνέβη και αυτή τη φορά.

Λέο Ζαμπά: Το μήνυμα του στο Instagram

Ο Βραζιλιάνος που δεν διάγει και την καλύτερη φάση από πλευράς φόρμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους δυο… δρόμους που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής στην καριέρα του. Αυτόν της δουλειάς για το αποτέλεσμα και αυτόν των δικαιολογιών.Ο άσος του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι θα ακολουθήσει τον πρώτο έξ αυτών.

«Έχεις δυο μονοπάτια στην καριέρα σου. Βρες δικαιολογίες ή προσπάθησε για το αποτέλεσμα. Η δεύτερη επιλογή με στοιχειώνει μέχρι και σήμερα. Αν θέλεις να κάνεις κάτι στην ζωή σου, να πετύχεις σε κάτι, άσε τις δικαιολογίες και ξεκινά να προσπαθείς για το αποτέλεσμα» σημείωσε ο Λέο Ζαμπά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments