Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η ερώτηση για το σκορ του τελικού Αργεντινή – Ισπανία

Αλέξης Τσίπρας: Η ερώτηση για το σκορ του τελικού Αργεντινή – Ισπανία
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να μάθει πως κυλάει ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ.

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επίσκεψή του στη ΔΕΘ. Αφού τόνισε ότι το κόμμα του θα ασκήσει μαχητική αντιπολίτευση,κάνοντας παράλληλα δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ολοκλήρωσε την ομιλία του λαμβάνοντας αρκετά χειροκροτήματα. Με το που έκλεισαν τα μικρόφωνα, μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προς τους συνεργάτες του αφορούσε τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ, μεταξύ της Αργεντινής και της Ισπανίας.

Θέλοντας να μάθει πως… κυλάει το ματς, ο κ. Τσίπρας ρώτησε τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα δίπλα του: “Πόσο είναι το σκορ”, μαθαίνοντας ότι η Ισπανία είχε ισχυρό προβάδισμα, με τη φούρια ρόχα να κατακτά εν τέλει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έτσι έφτασαν στην κούπα οι Ισπανοί

Με εξαιρετικό μπάσκετ, «μυαλωμένη» άμυνα και συνεισφορά απ’ όλα της τα όπλα, η «φούρια ρόχα» έκανε πάρτι απέναντι στη συγκινητική Αργεντινή, ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου. Αν και οι παίκτες του Σκαριόλο προήλθαν από έναν ημιτελικό – θρίλερ, με δύο παρατάσεις, απέδειξαν ότι έχουν το μέταλλο του νικητή (κατακτώντας ακόμη μία πρωτιά, στη σούμα των περίπου δύο δεκαετιών κυριαρχίας), αλλά και τον τρόπο, «σβήνοντας» τα δύο μεγάλα «όπλα» της Αργεντινής, τον Λουίς Σκόλα και τον Φακούντο Καμπάτσο.

Για την Ισπανία, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρίκι Ρούμπιο (20π), έχοντας στο πλευρό του τον Γιουλ (15π) και την τετράδα των Γκασόλ, Ρούντι και αφών Ερνανγκόμεζ (όλοι από 11 πόντους). Για τους ηττημένους, το δίδυμο Ντεκ και Λαπροβίτολα (24 και 17π) βγήκε μπροστά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments