Πολιτική

Ελληνική Λύση: “Δικαιωμένοι που δεν συμμετείχαμε στην παράσταση”

Ελληνική Λύση: “Δικαιωμένοι που δεν συμμετείχαμε στην παράσταση”
Ελληνική Λύση: Το σχόλιο του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου για την παρουσία Μητσοτάκη και Τσίπρα στην 84η ΔΕΘ.

Ελληνική Λύση: Σχόλιο για την παρουσία τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η ΔΕΘ, έκανε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Στην ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε ως παρέλαση του πολιτικού θιάσου την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένη που δεν συμμετείχε στην “παράσταση”, όπως τη χαρακτήρισε.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τίθεται ερώτημα προς τους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το βήμα που τους δίνεται στην Έκθεση για να πουν ψέματα, αλλά και ερώτημα για τα όσα (δεν) ειπώθηκαν για την πόλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Αφού τελείωσε “η παρέλαση όλου του πολιτικού θιάσου” από την ΔΕΘ με τη συνέντευξη του Πρόεδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αισθάνεται δικαιωμένη που δεν συμμετείχε σε αυτήν την “παράσταση”. Ρωτάμε λοιπόν: Μέχρι πότε όλα τα κόμματα θα εκμεταλλεύονται την ΔΕΘ ώστε να βρίσκουν ένα βήμα για να πουν οι αρχηγοί τους τόσα ΨΕΜΑΤΑ;

Τι ακριβώς είπαν για την πόλη και την Μακεδονία; Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα προσφέρουν …τίποτα! Τα κόμματα λένε ψέματα στην ΔΕΘ κάθε χρόνο και προσφέρουν μόνο …τίποτα!!»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments