Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (15/9/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής (15/9/19)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15/9/19.

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 15/9/19.

Κριός Κάρτα: Το εφτά από των πεντάκτινων

Μην ξεχνάτε ότι όλα έρχονται σε εκείνους που είναι πρόθυμοι να περιμένουν. Μην βιάσετε το σύστημα και προσπαθήστε να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε μέσα από παρακάμψεις.

Έτσι δεν θα λειτουργήσει και δεν θα νιώθετε ικανοποιημένοι μόλις φτάσετε στον προορισμό σας.

Ταύρος Κάρτα: Το έξι των κυπέλλων

Μπορεί να εξετάζετε το παρελθόν και το τι συνέβη. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας χαλάσει τη διάθεση ή να σας κάνει να νιώθετε μελαγχολία. Είναι υπέροχο να τιμάτε τις αναμνήσεις σας, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να αφήσετε να επηρεάσει το μέλλον σας.

Δίδυμοι Κάρτα: Το δέκα των πεντάκτινων

Χρειάζεστε χρόνο με την οικογένειά σας. Πηγαίνετε στο σπίτι σας, δείτε τους γονείς σας ή απλά περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας ή και τα παιδιά σας. Βάλτε την οικογένειά σας πρώτη και απολαύστε χρόνο μαζί της.

Καρκίνος Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Θα ξεπεράσετε εύκολα όλα τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε σύντομα. Κρατήστε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και μην αφήσετε τίποτα να σας ρίξει.

Λέων Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να κάνετε κάποια πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε τομείς της ζωής σας που έχουν μείνει πίσω.

Ταρώ Παρθένος Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Μην ξεχνάτε να παραμένετε θετικοί, ακόμη και αν τα πράγματα δεν αποδειχθούν όπως τα θέλατε. Όλα θα πάνε καλά – και κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα, αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο. Θα είναι ασήμαντο όταν τελικά φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Ταρώ Ζυγός Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Πρέπει να στοχεύετε στα αστέρια αλλά να κρατάτε τα όνειρά σας εντός πραγματικότητας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερο απ’ όσα προλαβαίνετε. Θα κάνετε υπέροχα πράγματα, αρκεί να τα κάνετε με μέτρο.

Ταρω Σκορπιός Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Θα πρέπει να αρχίσετε να ανακαλύπτετε τα όριά σας. Όσα περισσότερα ξέρετε για τον εαυτό σας, τόσο πιο μακριά θα μπορέσετε να πάτε στη ζωή.

Τοξότης Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Ίσως να σας λείπουν τα κίνητρα για να κάνετε οτιδήποτε. Αυτό είναι δύσκολο να το ξεπεράσετε, αλλά θα τα καταφέρετε. Μην το πιέζετε να συμβεί. Μόλις ξεπεράσετε αυτό που σας κρατά πίσω, θα είστε ασταμάτητοι.

Αιγόκερως Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Πρέπει να σταματήσετε να βασίζεστε σε άλλους και να αρχίσετε να εστιάζετε στον εαυτό σας. Είστε εξαιρετικά ικανοί και ισχυροί. Όλοι σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Απλά πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Υδροχόος Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Πρόκειται να γιορτάσετε κάτι νέο. Έχετε φτάσει πολύ μακριά. Μην διστάσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε σας και να γιορτάσετε όλα όσα έχετε καταφέρει. Έχετε φτάσει στο σημείο που μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, λόγω της αφοσίωσής σας.

Ιχθύες Κάρτα: Το οχτώ των κυπέλλων

Μπορεί να νιώθετε ηττημένοι. Πρέπει να κοιτάξετε μέσα σας και να βρείτε τις δυνατότητές σας. Είστε εξαιρετικά ικανοί να παίρνετε αποφάσεις, για αυτά που είναι σωστά για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments