Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (15/9/19)

Ζώδια σήμερα: Το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (15/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (15/9/19)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της Κυριακής (15/9/19)

Κριός

Αν αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε όσα θα θέλατε από τη σχέση σας, ίσως η λύση θα ήταν να κάνετε λιγότερα και όχι περισσότερα. Κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε λίγο χώρο στον/στην αγαπημένο/η σας. Με τον καιρό θα βρείτε την καλύτερη τακτική.

Ταύρος

Τα σχέδια που έχετε κάνει με τον/την αγαπημένο/η σας έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται. Αισθάνεστε σίγουροι για να κάνετε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, γνωρίζοντας ότι έχετε όλα τα προσόντα για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν είστε πολύ σίγουροι για το ποιες είναι οι προθέσεις του/της συντρόφου σας. Πριν συμπεράνετε το χειρότερο, ζητήστε διευκρινήσεις. Είναι πιθανό να παρερμηνεύετε τα πράγματα. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν μάθετε την αλήθεια.

Καρκίνος

Όταν οι καταστάσεις σας καταβάλλουν, να θυμάστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Ακούγοντάς τους θα βάλετε τα πράγματα στη σωστή προοπτική και πολύ γρήγορα θα αισθανθείτε καλύτερα.

Λέων

Σήμερα βοηθήστε τον/την αγαπημένο/η σας να κάνει αυτό που θέλει. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταλάβετε ποιο είναι αυτό, ειδικά αν ούτε οι ίδιοι ξέρουν ακριβώς. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη, τουλάχιστον θα έχετε την ικανοποίηση ότι προσπαθήσατε.

Παρθένος

Η επιμονή σας να κάνετε τη σχέση σας να λειτουργήσει, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Συνεχίστε ότι κάνετε και θα βγείτε πιο δυνατοί από αυτό.

Ζυγός

Αφήστε τα ζητήματα του παρελθόντος εκεί που ανήκουν, στο παρελθόν. Αν τα φέρνετε διαρκώς στο παρόν σας, απλά χάνετε τον καιρό σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάτε πίσω. Μόνο μπροστά!

Σκορπιός

Κάντε κάτι ιδιαίτερο για τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα: Να τους ευχαριστήσετε για όσα έχουν κάνει για εσάς τον τελευταίο καιρό. Τους αρέσει να σας ευχαριστούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους δείχνετε πόσο εκτιμάτε όσα κάνουν.

Τοξότης

Αν τον τελευταίο καιρό ξοδεύετε πέρα από τις δυνατότητές σας, θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας τις επόμενες μέρες. Βάλτε και τον/τη σύντροφό σας στο παιχνίδι, για να προσέχει ο ένας τον άλλον.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό περνάτε δύσκολα – αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί όταν θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι είστε έτοιμοι να το γιορτάσετε μαζί τους.

Υδροχόος

Τις τελευταίες μέρες συμβαίνουν διάφορα πράγματα στη σχέση σας που δεν μπορείτε να καταλάβετε. Θα περάσουν μερικές μέρες ακόμη πριν πάρετε κάποια απάντηση. Στο μεταξύ κάντε υπομονή. Η σχέση σας είναι αρκετά δυνατή, ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Ιχθύες

Εσείς και ο/η σύντροφός σας ωφελείστε εξίσου όταν βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Είστε σαν μια ομάδα. Όταν ο ένας από τους δύο σας τα πάει καλά, ο άλλος παίρνει μια ώθηση θετικής ενέργειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments