Αθλητισμός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Αβέβαιο το μέλλον του στο Αμβούργο

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Αβέβαιο το μέλλον του στο Αμβούργο
Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας σέντερ μπακ θεωρείται τρίτη λύση για την άμυνα του Αμβούργου.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας αμυντικός δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς έχει χάσει τη θέση του βασικού κεντρικού αμυντικού στο Αμβούργο. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ, θεωρεί τρίτη επιλογή τον Κυριάκο Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να του αλλάξει γνώμη.

Όπως αποκαλύπτει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο νέος τεχνικό της ομάδας αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, έχουν ένα τελείως διαφορετικό προφίλ στο μυαλό τους. Έτσι, ο Παπαδόπουλος, έχει μπει ήδη σε μία διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Μάλιστα 27χρονος αμυντικός και ο πατέρας του εξετάζουν όλα τα δεδομένα που έχουν στα χέρια τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 27χρονος παίκτης του Αμβούργου, έχει φέτος πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις στη Bundesliga 2.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Θα επέστρεφα στην Ελλάδα»

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο στην Γερμανία, κλήθηκε να απαντήσει για το αν υπάρχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ελλάδα. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν ξεκάθαρος όμως δεν τοποθέτησε στο άμεσο μέλλον το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Ναι, στο τέλος της καριέρας μου θα μπορούσα να με φανταστώ στην Ελλάδα», ήταν η απάντηση του ενώ οι Γερμανοί συμπλήρωσαν πως η ομάδα που θα τον έκανε να επιστρέψει στην πατρίδα του θα ήταν ο ΠΑΟΚ, που είναι κι αυτή που υποστηρίζει.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έφτασε πολύ κοντά στον Δικέφαλο όμως με ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης είχε βάλει τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο. Τότε το Αμβούργο ζητούσε 5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα άσου όμως έκτοτε τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού εκείνος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετώπιζε στο γόνατο και τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε σημείωσε μόλις δύο συμμετοχής με τη γερμανική ομάδα.

Ο «Παπ» έχει συμβόλαιο με το Αμβούργο για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Συνολικά στην καριέρα του έχει καταγράψει 136 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ ενώ όταν είναι υγιής πάντα βρίσκεται στα βασικά πλάνα της Εθνικής Ελλάδος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments