Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Άλλαξε γνώμη – Πλησιάζει σε ανανέωση με τον Παναθηναϊκό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Άλλαξε γνώμη – Πλησιάζει σε ανανέωση με τον Παναθηναϊκό
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο Έλληνας άσος φέρεται να έχει αλλάξει γνώμη και πλέον σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο νεαρός άσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, ο ίδιος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξελιχθεί σε αρκετά σημαντικό στέλεχος στο ρόστερ των «πρασίνων» και ακόμα περισσότερο την περσινή νεανική ομάδα που παρουσίασε ο Γιώργος Δώνης. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έκαναν πολλές ομάδες να παρακολουθούν την εξέλιξη του. Όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο του νεαρού άσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αυτό σημαίνει πως ο ίδιος μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει, χωρίς να χρειαστεί να δεχθεί κάποιο οικονομικό αντίτιμο ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, αλλά μέχρι και πρόσφατα δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία. Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει και από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει. Όλο το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός περίμενε μια καλή πρόταση για να πουλήσει τον νεαρό. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και πλέον οι δρόμοι είναι δυο. Ο Χατζηγιοβάνης θα πειστεί να ανανεώσει ή θα αποχωρήσει ελεύθερος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Sportime», ο νεαρός άσος, πριν από τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (4-0), ο Χατζηγιοβάνης είχε ήδη αρχίσει να κάνει «στροφή» στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, χωρίς μάλιστα να έχει γίνει κάποια αλλαγή στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «πράσινοι».

Νίκος Νταμπίζας: Σκληρή κριτική στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας από τη Θεσσαλονίκη, και κατευθύνθηκε αμέσως στο Κορωπί, έπειτα από εντολή του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού πήρε αυτήν την απόφαση, προκειμένου να τα πει με τους παίκτες, έπειτα από τη βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0.

Ο Νίκος Νταμίζας τα «έψαλε» στους παίκτες, υπερασπίζοντας παράλληλα τον προπονητή, Γιώργο Δώνη, και ζητώντας τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδας.«Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο.

Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε «λύσσα» για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια. Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νταμπίζας στους παίκτες σε πάρα πολύ υψηλούς τόνους.

Αποφασίζει ο Δώνης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την κουβέντα με τους παίκτες στα αποδυτήρια του «Βικελίδης», θα συζητήσει και σήμερα μαζί τους για να ακούσει και τις δικές τους σκέψεις και απόψεις, αφού χθες μίλησε για τον εαυτό του και τους αποκάλυψε τις σκέψεις αποχώρησης που κάνει μετά τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα. Οι εξελίξεις στο τριφύλλι είναι ραγδαίες μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Άρη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αυτή τη στιγμή πως θα πάει η ομάδα στο κρίσιμο και δύσκολο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments