Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (16/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (16/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (16/9/19)

Ζώδια: Αναλυτικά ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (16/9/19).

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, με μια δόση πανικού ενδέχεται να ανοίξετε την καινούργια εβδομάδα! Τον τελευταίο καιρό είχατε την τάση να αφήνετε τις υποχρεώσεις να σωρεύονται, γι’ αυτό τώρα δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η προσέγγιση δεν αποδίδει, σας αγχώνει και τελικά σας εξαντλεί. Στραφείτε στην πιο επιμελή οργάνωση, την ψυχραιμία και την εστίαση στους στόχους σας. Επικεντρωθείτε στην πρακτική της έγκαιρης διεκπεραίωσης, για να δείτε να αυξάνονται τα ποσοστά επιτυχιών σας!

Ταύρος

Ανοίξτε την εβδομάδα αποφασισμένοι να ασχοληθείτε με λάθη του παρελθόντος, αγαπητοί Ταύροι!

Αυτά ευθύνονται για τα εμπόδια που βρίσκεται στο δρόμο σας και δεν σας μπορείτε να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Ολοκληρώστε όσα έχετε αφήσει ημιτελή, τώρα που θα έχετε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού.

Όσο περισσότερες εκκρεμότητες κλείνετε, τόσο πιο αισιόδοξοι θα νιώθετε για το μέλλον σας. Παραμείνετε ήρεμοι και χωρίς εξάρσεις στις αντιδράσεις σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στις προσπάθειές σας!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, χαμογελάστε με αυτοπεποίθηση στην καινούργια εβδομάδα! Οι φόβοι και οι ανασφάλειες που είχατε για το μέλλον σας θα αποτελούν σύντομα θέμα του παρελθόντος. Τώρα θα καταφέρετε να διευθετήσετε όλα τα θέματα που σας κρατούν πίσω εδώ και καιρό. Η αισιοδοξία σας θα αποτελέσει πιο ισχυρή ώθηση για να κάνετε ακόμη και άλματα. Φροντίστε μόνο να κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά, ώστε να μην φορτωθείτε με περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες προλαβαίνετε να χειριστείτε!

Καρκίνος

Η καινούργια εβδομάδα μπαίνει με θετικό πρόσημο για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα νιώσετε ότι αρχίζετε να απαλλάσσεστε από πολλά προβλήματα και δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετό καιρό. Όσα δεν σας άφηναν να σχεδιάσετε το μέλλον σας, θα αποτελέσουν παρελθόν χάρη στον κόπο που καταβάλατε ως τώρα. Το ακόμα πιο θετικό στοιχείο σε αυτή τη συγκυρία, είναι ότι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Έτσι θα βρείτε πιο αποδοτικές προσεγγίσεις για τα όνειρά σας και θα προχωρήσετε σε αλλαγές που θα κάνουν θαύματα στην αυτοπεποίθησή σας!

Λέων

Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας με την είσοδο της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Λέοντες! Προχωράτε πλέον στην επίλυση των θεμάτων που έχετε αφήσει άλυτα εδώ και καιρό, εξαιτίας έλλειψης διαύγειας στη σκέψη σας. Με τις πιο σωστές βάσεις που θα θέσετε, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τη ζωής σας απρόσκοπτα. Ο δυναμισμός θα σας ανακουφίσει από τα βάρη που κουβαλούσατε και θα βρείτε πολλές εναλλακτικές για την προσέγγιση των ονείρων σας.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό στήνεται ευνοϊκά απέναντί σας στην έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτή η αίσια εξέλιξη θα ανορθώσει πολύ τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Πλέον θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο μεθοδικά και στρατηγικά, χωρίς να μπορεί κάτι να σας βγάλει από την πορεία σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να οργανώσετε τα βήματά σας για να φτάσετε πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας. Οι βελτιώσεις στην καθημερινότητά σας θα συνοδευτούν από γαλήνη και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Ζυγός

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας στην έναρξη της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτή η αίσια αύρα θα σας γεμίσει δυναμισμό και διάθεση για να πάρετε ακόμα και ανατρεπτικές πρωτοβουλίες. Είναι η καλύτερη στιγμή για να βάλετε σε σειρά τις εκκρεμότητές σας, να τις ολοκληρώσετε και να περάσετε στη συνέχεια σε νέα ξεκινήματα. Απομακρύνετε από το περιβάλλον σας πρόσωπα και πράγματα που προσπαθούν να σας επηρεάσουν ή να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Με πίστη στο ένστικτο και τις ικανότητές σας, όλα αναμένονται πιο προσοδοφόρα για το μέλλον σας!

Σκορπιός

Με εποικοδομητική διάθεση θα ανοίξετε τη νέα εβδομάδα, αγαπητοί Σκορπιοί! Πολλά θέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν και θα δείτε τη ζωή σας χωρίς το αχρείαστο άγχος. Είναι καιρός να πάψετε να εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν: Όσο μένετε έξω από συγκρούσεις και εντάσεις, τόσο θα βελτιώνετε η καθημερινότητα και η διάθεσή σας!

Τοξότης

Η ζωή σας περνά σε μια καινούργια φάση με την έναρξη αυτής της εβδομάδας, αγαπητοί Τοξότες! Η διάθεσή σας παίρνει την ανιούσα, κάτι που κάνει πιο αισιόδοξη και την οπτική σας. Έτσι θα κάνετε πιο αποδοτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Εστιάστε σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και μόνο, με κάθε τρόπο. Είναι βέβαιο ότι στο εξής θα μείνετε μακριά από δυσκολίες και δυσχερείς καταστάσεις, κοιτάζοντας μόνο το ρόδινο μέλλον σας!

Αιγόκερως

Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποια από τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Είναι απαραίτητο να στρέψετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε συγκεκριμένους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η στιγμή είναι καίρια για να διορθώσετε προβλήματα που έχετε δημιουργήσει και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που έχετε αφήσει ημιτελείς. Όσο διατηρείτε την αίσια οπτική σας, θα απολαμβάνετε ένα ισορροπημένο και αρμονικό κλίμα στη ζωή σας!

Υδροχόος

Ποιες πτυχές της καθημερινότητά σας δεν σας ικανοποιούν, αγαπητοί Υδροχόοι; Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή σας που νιώθετε ότι καθυστερούν την πορεία. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, θα νιώσετε αποφασισμένοι να τις αποβάλετε από τη ζωή σας και να κάνετε τα επόμενα βήματα προς το μέλλον. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεστε, ειδικά σε στιγμές που νιώθετε παγιδευμένοι… Είναι βέβαιο ότι θέλουν το καλό σας και θα σας υποδείξουν τις πιο αποδοτικές λύσεις!

 Ιχθύες

Ξέρετε ποια είναι τα ταλέντα και οι ικανότητές σας, αγαπητοί Ιχθύες. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, θα έχετε την ώθηση να τα αξιοποιήσετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Φροντίστε να τα εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, για να αρχίσετε να κάνετε βήματα προόδου. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας ή να καθυστερήσει την εξέλιξή σας. Κάποιοι είναι πιθανό είναι να σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments