Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (16/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (16/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (16/9/19)

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (16/9/19)

Κριός

Κάνετε τη ζωή σας και κοιτάτε τη δουλειά σας, όταν ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι κάτι που είπατε πριν από καιρό ίσως να έχει παρερμηνευθεί. Αν το άτομο που εμπλέκεται δεν σας έχει αναφέρει κάτι, ξεχάστε το. Αν αισθάνεστε κάπως περίεργη την ατμόσφαιρα, αντιμετωπίστε το ζήτημα.

Ταύρος

Είστε διαρκώς σε κίνηση αλλά όλοι οι άλλοι γύρω σας φαίνεται σαν να μένουν ακίνητοι. Και απλά δεν μπορείτε να πάτε εκεί που θέλετε, όσο γρήγορα θα θέλατε. Μισό λεπτό! Αυτή η βιασύνη είναι κάτι που έχετε επιβάλλει εσείς στον εαυτό σας. Αντί να ανεβάζετε πίεση, μειώστε τους ρυθμούς σας.

Δίδυμοι

Ακόμη και αν είστε περιζήτητοι/ες εργένηδες/εργένισσες, αποφύγετε να καυχιέστε για τα πλούτη σας: Θα σας περάσουν για ψώνιο. Κανείς δεν εντυπωσιάζεται. Αν πάλι κοκορεύεστε για πράγματα που δεν έχετε, έχετε σοβαρό πρόβλημα!

Καρκίνος

Προσέξτε τον τρόπο που φέρεστε στους άλλους, ειδικά όταν βγαίνετε ραντεβού. Οι σερβιτόροι και το βοηθητικό προσωπικό δεν είναι κατώτεροι από εσάς, μην τους συμπεριφέρεστε κατ’ αυτό τον τρόπο. Δείχνει ασέβεια και έλλειψη καλών τρόπων. Να είστε ευγενικοί και να αφήνετε καλό πουρμπουάρ. Έτσι αποκτάτε καλό κάρμα.

Λέων

Προσέξτε! Αν αυτό το άτομο είναι παντρεμένο, έχει σχέση ή μόλις έχει βγει από έναν χωρισμό, είναι εκτός ορίων. Μην επιδιώξετε κάποια σχέση μαζί του, γιατί θα πληγωθείτε. Καλύτερα μόνοι παρά να είστε η καβάτζα κάποιου.

Παρθένος

Η οικειότητα είναι υπέροχο πράγμα – αν είστε έτοιμοι γι’ αυτήν. Συνεπώς προχωρήστε με προσοχή σε ό,τι αφορά τη σωματική επαφή. Αν ακουμπήσετε δήθεν αθώα το χέρι σας στο πόδι κάποιου, μπορεί να προκαλέσετε διάφορους μπελάδες τώρα. Το πού θα οδηγηθούν τα πράγματα, εξαρτάται από την προθυμία σας να δεχτείτε μια σχέση χωρίς δεσμεύσεις.

Ζυγός

Τα γρήγορα συμπεράσματα και οι επικρίσεις, θα καταστρέψουν τις προοπτικές σας για μια ερωτική σχέση. Ακόμη και αν το άτομο που έχετε βγει ραντεβού σας λέει πράγματα που αισθάνεστε ότι τα έχετε ξανακούσει, στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Σταματήστε να ακούτε τους άλλους επιλεκτικά. Τοποθετήστε όσα σας λένε στο κατάλληλο πλαίσιο και συμμετέχετε στη συζήτηση.

Σκορπιός

Τι έκαναν οι άνθρωποι πριν εφευρεθούν τα κινητά τηλέφωνα και το Twitter; Τρέμετε ακόμα και να το σκεφτείτε. Αισθάνεστε ευγνώμονες για τις εξελίξεις στην επικοινωνία. Όταν όμως βγαίνετε ραντεβού, καλό θα είναι να κλείνετε το κινητό σας. Δεν θα πάθετε τίποτα για λίγες ώρες. Στην πραγματικότητα, η προσοχή που θα δώσετε στο άλλο άτομο θα αποδώσει καρπούς.

Τοξότης

Πρόβλημα! Σε κάποιον φίλο σας αρέσει το ίδιο άτομο που αρέσει και σε εσάς. Παρόλο που δεν πρόκειται να τσακωθείτε για αυτό το θέμα, μπορεί να προκληθούν πληγωμένα συναισθήματα και παρεξηγήσεις. Πριν φτάσετε στο σημείο να πρέπει κάποιος να διαλέξει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, προσπαθήστε να το συζητήσετε. Ξεκαθαρίστε την κατάσταση και εκφράστε τις προσδοκίες σας.

Αιγόκερως

Η αδιαμφισβήτητα αμοιβαία έλξη, δημιουργεί σπίθες πάθους κάποια στιγμή σήμερα ή στο κοντινό μέλλον. Μπορεί να χρειαστεί να κρυφτείτε στο γραφείο σας μέχρι να ξεθυμάνει η κατάσταση.  Από πού ξεφύτρωσε αυτό το πρόσωπο στα καλά καθούμενα; Εάν τα πράγματα μεταξύ σας εξελίσσονται γρήγορα, προχωρήστε! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Υδροχόος

Καθετί που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας σήμερα είναι ευπρόσδεκτο, είτε καλό είτε κακό. Η μέρα είναι τόσο χαλαρή και όλα προχωράνε τόσο αργά, που δεν το αντέχετε. Για την ιστορία, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ό,τι καταπιαστείτε. Εάν δεν είστε, μπορεί να αφήσετε πίσω σας ένα τεράστιο, άσχημο χάος όταν τελειώσετε.

Ιχθύες

Ο έρωτας σήμερα δεν θα προέρθει από το πουθενά. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό. Να έχετε το νου σας αν μιλάτε ή φλερτάρετε με ένα άτομο από το παρελθόν σας στα κοινωνικά δίκτυα. Το πιθανότερο είναι ότι έχουν ψάξει να σας βρουν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments