Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Το ποσό που θα πάρει αν απολυθεί

Γιώργος Δώνης: Το ποσό που θα πάρει αν απολυθεί
Γιώργος Δώνης: Ένα αρκετά μεγάλο ποσό θα πρέπει να δώσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που επιλέξει να διώξει τον Έλληνα τεχνικό.

Γιώργος Δώνης: Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι και κάλυψε τα θέλω του Γιώργου Δώνη σε όλες τις θέσεις. Στα φιλικά παιχνίδια οι “πράσινοι” έδειξαν καλή εικόνα και οι φίλοι της ομάδας ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν. Το ίδιο και ο προπονητής της ομάδας που είχε δηλώσει ανοιχτά πως με λίγο καλύτερες συνθήκες η ομάδα θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά.

Την πρώτη αγωνιστή χτύπησε το πρώτο καμπανάκι στη Λαμία. Μετά ακολούθησε η ήττα από τον ΟΦΗ μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο. Το αποκορύφωμα ήταν η νέα ήττα στη Θεσσαλονίκη και η αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στον Άρη. Μετά το ματς με τους “κίτρινους” ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι κάνει πολλές σκέψεις για το μέλλον του. Μάλιστα, είχε τονίσει ότι μέσα σε αυτές υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραιτηθεί.

Γιώργος Δώνης: Θα κοστίσει ακριβά η απόλυση στον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας τεχνικός, για τον οποίο αποφασίστηκε να κοουτσάρει κανονικά την ομάδα σε ένα παιχνίδι σπουδαίο από πολλές απόψεις, μετά τη συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Νίκο Νταμπίζα, πρέπει σύμφωνα με τη «Live Sport» να λάβει ένα μεγάλο νούμερο, αν τελικά χωρίσουν οι δρόμοι του με τους «πράσινους». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το ποσό αυτό αυτό φτάνει ακόμη και στα 7 ψηφία!

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους δεν έχει ληφθεί προς το παρόν η απομάκρυνσή του, μπορεί να είναι αυτός, αφού η αποζημίωση στο συμβόλαιό του παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» και ο ίδιος ο Δώνης, βέβαια, δεν ξεχνούν αυτό τον παράγοντα και ο δεύτερος μένει, έχοντας την υποχρέωση να αντιστρέψει το εναντίον του κλίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments