Αθλητισμός

Τσέλσι: Το χαμένο πέναλτι του Μπάρκλεϊ και οι αντιδράσεις (vid)

Τσέλσι: Το χαμένο πέναλτι του Μπάρκλεϊ και οι αντιδράσεις (vid)
Τσέλσι: Αφού έγινε μια μικρή... μανούρα για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι, ο Ρος Μπάρκλεϊ αστόχησε και η Βαλένθια έφυγε με το διπλό από το "Στάμφορντ Μπριτζ".

Τσέλσι: Η Βαλένθια κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, επιστρέφοντας στην Ισπανία με το διπλό από το Στάμφορντ Μπριτζ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Φυσικά, το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό, εάν η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ εκμεταλλευόταν τη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε από τα έντεκα βήματα στο 86ο λεπτό. Εν τέλει, το πέναλτι και η εκτέλεσή του πέρασε από σαράντα κύματα, με τον Ρος Μπάρκλεϊ να παίρνει εκείνος την απόφαση. Και να αστοχεί (δοκάρι και άουτ), με το σκορ να παραμένει ως έχει.

Μετά το ματς, ο Φράνκ Λάμπαρντ ρωτήθηκε για τη φάση, δίνοντας… δίκια στον Μπάρκλεϊ έναντι των Γουίλιαν και Ζορζίνιο: «Ο Μπάρκλεϊ είναι ο εκτελεστής των πέναλτι. Σκόραρε κάποια στην διάρκεια της προετοιμασίας και έχει υπάρξει εκτελεστής όταν ξεκινούσε τον αγώνα ή ερχόταν ως αλλαγή. Δεν ξέρω την συζήτηση αλλά οι Γουίλιαν και Ζορζίνιο ήταν οι εκτελεστές από την αρχή του αγώνα και ο Ρος από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι», είπε ο κόουτς της Τσέλσι.

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της… κουβέντας για το πέναλτι, ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν, τοποθετήθηκε και εκείνος με τη σειρά του για τη φάση, επιδεικνύοντας πνεύμα ενότητας:  «Είδαμε τον Μπάρκλεϊ να έχει αυτοπεποίθηση, μας το είπε κι έτσι το πήρε εκείνος. Ήθελα να το κάνω εγώ, αλλά τον είδα πως το πίστευε και τον αφήσαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Αστόχησε, αλλά θα μπορούσα να είμαι κι εγώ στη θέση του ή και ο Ζορζίνιο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments