Video

Αυτή είναι η 21χρονη με την τεράστια γλώσσα που έγινε Instagram sensation (vid)

Αυτή είναι η 21χρονη με την τεράστια γλώσσα που έγινε Instagram sensation (vid)
Η γλώσσα της Mikayla Saravia φτάνει τα γλώσσα 16,5 εκατοστά.

Τα social media είναι το τέλειο μέρος για να καταφέρει κανείς να γίνει διάσημος. Κάθε μήνα (μπορεί και κάθε βδομάδα) νέοι χρήστες γίνονται viral και αποκτούν εκατοντάδες χιλιάδες followers. Πριν από έναν μήνα περίπου ο Jacob Pina έγινε το απόλυτο viral με ένα βίντεο του στο TikTok που αποκάλυψε τον τεράστιο αντίχειρά του. Αμέσως οι χρήστες του διαδικτύου “τρελάθηκαν” με τον 20χρονο φοιτητή, ο οποίος έχει πλέον πάνω από 150 χιλιάδες followers στη διάσημη εφαρμογή.

Τις τελευταίες ημέρες το νέο sensation του Instagram είναι η Mikayla Saravia. Η 21χρονη από τη Φλόριντα έχει μια μακρά γλώσσα που σύμφωνα με την ίδια φτάνει τα 16,5 εκατοστά. Επιπλέον ισχυρίζεται ότι χάρη στη γλώσσα της φέτος κέρδισε σχεδόν 100.000 δολάρια. Σύμφωνα με το Dazed, η νεαρή κοπέλα λέει ότι ανακάλυψε τη μοναδική της γλώσσα σε νεαρή ηλικία, όταν πήγαινε σχολείο.

Αξιοποιώντας στο έπακρο τη γλώσσα της, στα social media, οι φανς την απολαμβάνουν να γλείφει διάφορατρόφιμα. Αυτό της έχει αποφέρει σχεδόν δύο εκατομμύρια followers και έχει πετύχει να πληρώνεται για δημοσιεύσεις. Τα χρήματα συμπληρώνονται από τις πωλήσεις των δικών της προϊόντων με το λογότυπο της γλώσσας της και μια σειρά από ερωτικά παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments