Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (18/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (18/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (18/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (18/9/19).

Κριός

Είστε από τους σκληρά εργαζόμενους του ζωδιακού κύκλου, αγαπητοί Κριοί. Αλλά ο καρμικός Κρόνος ήταν ανάδρομος στη ζώνη της καριέρας σας από τις 29 Απριλίου. Αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησαν ή ακινητοποιήθηκαν τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάτι που σας πίεσε αρκετά. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε και πόσο σας βοήθησε αυτό, προκειμένου να βρείτε αρτιότερες διαδρομές για την εξέλιξή σας. Αν και τα μαθήματα του Κρόνου είναι πάντα σκληρά, ποτέ δεν είναι μάταια… Γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε καρπούς για τους κόπους που έχετε καταβάλει. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή!

Ταύρος

Νιώθετε κάποια ανακούφιση, αγαπητοί Ταύροι; Οφείλεται στον Κρόνο, που ήταν ανάδρομος από τις 29 Απριλίου στον 9 Οίκο σας των επεκτάσεων. Ο πλανήτης των περιορισμών, έβαζε φραγμούς στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για διευρύνσεις. Πλέον όλα αλλάζουν, καθώς ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία και αίρει όλα τα εμπόδια. Στοχεύστε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας τα μαθήματα που συνοδεύουν αυτό τον τριετή κύκλο του Κρόνου: Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 περνάτε από το καλύτερο σεμινάριο για την αποφασιστική διεκδίκηση επιτυχιών και μόνο!

Δίδυμοι

Νιώθατε επιφυλακτικοί ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε, αγαπητοί Δίδυμοι; Επί αυτού ευθυνόταν ο αυστηρός Κρόνος, που κινιόταν ανάδρομος από τις 29 Απριλίου. Μια φωνή μέσα σας έλεγε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ακόμα κι αν είχατε ενδείξεις για το αντίθετο. Αλλά τώρα ο πλανήτης του κάρμα γυρίζει σε ορθή πορεία και εξαλείφει τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Μπείτε ξανά στη θέση του οδηγού και πορευτείτε προς την επίτευξη των φιλόδοξων ονείρων σας. Μην σας απασχολούν οι προϋποθέσεις, όλα αποκτούν θετικό πρόσημο με τις ελπίδες να αναπτερώνονται και τους κανόνες να ανανεώνονται!

Καρκίνος

Πάρτε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης για όλα τα θέματα σχέσεων, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο στωικός Κρόνος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, που είχε ξεκινήσει στις 29 Απριλίου. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να μάθατε να χειρίζεστε με ψυχραιμία κάθε περίσταση, όπως και ότι οι διαφωνίες δεν οδηγούν απαραίτητα σε διασπάσεις. Πλέον θα αρχίσετε να νιώθετε βελτιωμένη την κάθε επικοινωνίας σας, με ισότιμη διανομή των δούναι και λαβείν στο σπίτι και την εργασία. Ο αυθορμητισμός επιστρέφει, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν, το μέλλον διαγράφεται πιο ρόδινο και απελευθερωμένο!

Λέων

Ποιες κακές συνήθειες αποκτήσατε μέσα στο καλοκαίρι, αγαπητοί Λέοντες; Τώρα πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση: Ο Κρόνος της πειθαρχίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, καθώς από τις 29 Απριλίου κινιόταν ανάδρομος. Είναι πιθανό να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό, να έχετε παραμελήσει την εξάσκησή σας. Πλέον θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στη δική σας πορεία. Οι αλλαγές που θα κάνετε στην καθημερινότητά σας, θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, τελευταία όλες οι σχέσεις σας πέρασαν από δοκιμασίες με αντίκτυπο ακόμα και στη δημιουργικότητά σας. Αιτία ήταν ο αυστηρός Κρόνος, που από τις 29 Απριλίου ήταν σε ανάδρομη πορεία στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της έκφρασης. Τώρα επανέρχεται σε ορθή πορεία – και μαζί του επιστρέφει η έμπνευση και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας! Πλέον θα μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας, να δομήσετε όλους τους τομείς της ζωή σας όπως επιτάσσει η φύση του Κρόνου. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας σας και αρχίστε να απολαμβάνετε ξανά όσους και όσα αγαπάτε!

Ζυγός

Δεν αναγνωρίζεται πάντα το δίκιο σας για το πώς χειρίζεστε τις δόλιες καταστάσεις, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι γεγονός ότι η αρμονία του σπιτικού σας πλήγηκε κάπως από τις 29 Απριλίου, που ο απαιτητικός Κρόνος ήταν ανάδρομος στον οικιακό σας τομέα. Τώρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, ξεκαθαρίζοντας παρεξηγήσεις και το όποιο κάθε βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε κάτω από την ίδια στέγη. Αν μια φιλοξενούμενη καταχράστηκε την καλοσύνη σας, θα ανακοινώσει την αναχώρησή της. Αν δεν βρίσκατε υδραυλικό, τώρα θα εμφανιστεί ο κατάλληλος για την απαραίτητη επισκευή. Εσείς στο εξής μπορείτε να γίνετε και πάλι ψύχραιμοι και αισιόδοξοι!

Σκορπιός

Μήπως κάποια σχέδιά σας εκτροχιάστηκαν τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Σκορπιοί; Από τις 29 Απριλίου ο Κρόνος πορευόταν ανάδρομος, όμως αυτό αλλάζει τώρα: Οι προσπάθειές σας να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο, καθώς ο πλανήτης του κάρμα και των ορίων γυρίζει σε ορθή πορεία! Πλέον θα σκέφτεστε με διαύγεια πριν μιλήσετε ή πριν στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, θα αποκτήσετε σταθερή ταχύτητα για την προσέγγιση των στόχων σας. Ενόσω έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειαζόταν, εστιάστε στην πειθαρχία και σύντομα θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας!

Τοξότης

Επιστρέφετε στην αποδοτική αξιοποίηση του χρόνου και των χρημάτων σας, αγαπητοί Τοξότες! Από τις 29 Απριλίου, ο Κρόνος της πειθαρχίας κινιόταν ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών. Αυτός είναι ο λόγος που βιώσατε πολλούς περιορισμούς και πιέσεις. Τώρα γυρίζει σε ορθή πορεία και μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια. Χρησιμοποιήστε όλα τα μαθήματα που πήρατε, για να προωθήσετε τα νέα σας εγχειρήματα. Η πρόοδος που θα δείτε από την πραγμάτωσή τους, θα έχει πιο θετικά αποτελέσματα απ’ όσο φαντάζεστε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 βρίσκεται στα εδάφη σας ο Κρόνος: Ο πλανήτης της καρμικής δικαιοσύνης και κυβερνήτης σας! Σας έχει ωθήσει να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο της ζωής σας, για να εντοπίσετε και να συνειδητοποιήσετε ποια λάθη έχετε κάνει στην έως τώρα διαδρομή σας. Ήταν επίπονη διαδικασία, που έγινε πιο δυσχερής με τον ανάδρομο κύκλο του Κρόνου από τις 29 Απριλίου. Αυτός ο κύκλος κλείνει τώρα, επιτρέποντάς σας να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Ωστόσο, ο συμπαντικός σας προστάτης θα παραμείνει στα διαμερίσματά σας για άλλον ένα χρόνο. Θα διευρύνετε όσα έχετε μάθει για την αξία της αντοχής, της επιμονής, της αφοσίωσης και του δικαίου!

Υδροχόος

Πάρτε βαθιές ανάσες, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο συγκυβερνήτης σας ο Κρόνος κλείνει τον ανάδρομο κύκλο του, που άνοιξε στις 29 Απριλίου. Από τώρα και μέχρι τον Μάιο της επόμενης χρονιάς, θα πορευτεί στον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων και της επούλωσης. Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε τις εκκρεμότητες με το παρελθόν και να θεραπεύσετε κάθε βαθιά πληγή της ζωής σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, για να χαρίσετε στον εαυτό σας λίγη φροντίδα χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Επίσης, μην αμελήσετε τις ετήσιες εξετάσεις για την υγεία σας!

Ιχθύες

Έχει και η αφοσίωση τα όριά της, αγαπητοί Ιχθύες! Ο άτεγκτος Κρόνος κινιόταν ανάδρομος από τις 29 Απριλίου, γι’ αυτό υπήρξαν κάποιες ρωγμές στο περιβάλλον σας. Μπορεί να είχατε αμφιβολίες για τις προθέσεις των ατόμων γύρω σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι καταστάσεις επιβάρυναν την ψυχολογία σας, που είναι ευπαθής στις δυσκολίες. Αλλά τώρα ο Κρόνος του προγράμματος γυρίζει σε ορθή πορεία στον 11ο Οίκο σας των συνεργιών: Ετοιμαστείτε να κάνετε βήματα προόδου και να βελτιώσετε τις πρακτικές σας. Με καινούργιες συνεργατικές στρατηγικές και σαφήνεια στα ζητούμενά σας, θα πετύχετε τα πιο αίσια αποτελέσματα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments