Ζώδια

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (19/9/19)

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (19/9/19)
Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (19/9/19)

Ταρώ: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (19/9/19).

Κριός Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις με βάση το πώς αισθάνεστε, όχι βάσει προηγούμενων εμπειριών. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζετε το φόβο για το άγνωστο και το τεράστιο άγχος που φέρνει… Αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και επιμονή για να φτάσετε στο σημείο που δεν φοβάστε πια. Το πρώτο βήμα είναι να μην επιτρέψετε στο παρελθόν σας να επηρεάσει το παρόν και το μέλλον σας.

Ταύρος Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας για λίγο, ώστε να μάθετε ποιοι είστε πραγματικά μέσα σας και να καταλάβετε σε τι είστε καλοί στη ζωή.

Δίδυμοι Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Είναι σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας καθώς περνάτε μέσα από το χάος της ζωής. Κάντε ένα διάλειμμα, κάντε κάτι που σας αρέσει που είναι μόνο για εσάς, ώστε να μπορέσετε να βρείτε και πάλι το κέντρο σας.

Καρκίνος Κάρτα: Ο Τρελός

Πρέπει να εμπιστεύεστε τη διαδικασία όταν ξεκινάτε κάτι νέο. Είναι ένα ταξίδι που θα αγαπήσετε, αλλά θα υπάρξουν κάποιες μάχες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, οπότε παραμείνετε δυνατοί και να θυμάστε να πιστεύετε στον εαυτό σας.

Λέων Κάρτα: Ο Διάβολος

Πρέπει να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς σας και να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Ναι, τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, γι’ αυτό εμπιστευθείτε τον εαυτό σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Παρθένος Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Βρίσκεστε στο τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σας και πρόκειται να μπείτε σε ένα νέο. Μοιραστείτε αυτή την περίοδο με εκείνους που σας αγαπούν και μην ξεχνάτε να είστε θετικοί.

Ζυγός Κάρτα: Η Κρίση

Πρόκειται να βιώσετε σημαντική προσωπική ανάπτυξη. Είναι σημαντικό να αφήσετε την έμπνευση να σας ωθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Μην ξεχνάτε να είστε ρεαλιστές και να βασίζεστε στην κρίση σας και θα ανταμειφθείτε.

Σκορπιός Κάρτα: Οι εραστές

Έχετε άπειρες δυνατότητες για εκπλήρωση στη ζωή σας. Πρέπει να αφήσετε το παρελθόν σας να έχει θέση στις τρέχουσες καταστάσεις, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει στο πώς να αντιμετωπίσετε αυτό που περνάτε τώρα.

Τοξότης Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Πρέπει να κρατήσετε τη λογική πάνω από τα συναισθήματα. Είναι καλό να αφήνετε τα συναισθήματα έξω από συγκεκριμένες καταστάσεις. Έτσι είναι λιγότερο πιθανό να πληγωθείτε και θα βρείτε ισχυρότερα επιχειρήματα εάν χρησιμοποιήσετε τη λογική σας.

Αιγόκερως Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Βρίσκεστε μπροστά σε μια κρίσιμη αλλαγή ζωής. Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να αφήνετε τις αλλαγές να σας ρίχνουν. Μην παρασύρεστε από τη θλίψη και τον πόνο που αισθάνεστε. Πρέπει να αποδεχτείτε την κατάσταση και να προχωρήσετε ακόμα κι αν εξακολουθείτε να μην συμφωνείτε με αυτή, γιατί αυτό είναι το καλύτερο για εσάς.

Υδροχόος Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Μπορεί να δυσκολεύεστε να περάσετε το μήνυμά σας σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δυσκολεύεστε να μιλήσετε σε μια τέτοια κυρίαρχη προσωπικότητα. Αλλά επειδή είστε δυνατοί και έχετε αυτοπεποίθηση, μπορείτε να το ξεπεράσετε και να πείτε αυτό που πρέπει να ειπωθεί.

Ιχθύες Κάρτα: Το εφτά των πεντάκτινων

Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Το παλιό ρητό λέει όλα τα καλά πράγματα έρχονται σε εκείνους που έχουν υπομονή. Θυμηθείτε να μείνετε υπομονετικοί γιατί όλα θα λυθούν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments