Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Μίλησε με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας

Γιώργος Δώνης: Μίλησε με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας
Γιώργος Δώνης: Τετ α τετ με τους έμπειρους είχε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Γιώργος Δώνης:  Κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του ο κόουτς του Παναθηναϊκού. Η βαριά ήττα από τον Άρη αποδιοργάνωσε εντελώς τους “πράσινους”, οι οποίοι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας δεν γνώριζαν εάν θα κατέβουν στο ντέρμπι με τον ίδιο κόουτς. Ο Δώνης είχε εκφράσει πρόθεση παραίτησης, αλλά τελικά, έπειτα από τη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα, αποφασίστηκε τα πράγματα να μείνουν ως έχουν. Από εκεί και έπειτα, ο Δώνης προσπαθεί να “φτιάξει” τους ποδοσφαιριστές του εν όψει ντέρμπι, είτε με “γκάζια”, όπως προχθές, είτε με ομιλία προς τους έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας to10.gr, ο Γιώργος Δώνης μίλησε ιδιαιτέρως με παίκτες όπως ο Μακέντα κι ο Κουρμπέλης για να τους «ανεβάσει», αφού η απόδοση τους δεν είναι καλή. Παράλληλα ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει τις ατομικές συζητήσεις με κάθε παίκτη, αποσκοπώντας να προετοιμάσει άπαντες για την Κυριακή και να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός για να αντιστρέψει και το κλίμα.

“Είναι ντροπή, αλλάξτε άμεσα την εικόνα”

Η ήττα και η κακή εμφάνιση του τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη προστέθηκε σε εκείνη κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και την ισοπαλία με τη Λαμία. Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, μην έχοντας κάνει ακόμη νίκη, τοποθετημένος στην 11η θέση με μόλις έναν βαθμό. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι πράσινοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αλλάξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κατάσταση.

Και σε τέτοιες περιπτώσεις, έρχονται και τα… γκάζια, όπως έπραξε προχθές, Τετάρτη, ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος μίλησε σε έντονο τόνο προς τους ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments