Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σκέψεις δημιουργίας κλειστής ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας

Ολυμπιακός: Σκέψεις δημιουργίας κλειστής ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας
Ολυμπιακός: Υπάρχουν οι σκέψεις για συμμετοχή ομάδων εκτός των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων σε κλειστή ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα.

Ολυμπιακός: Μεγάλα ερωτήματα άφησαν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την ισοπαλία των Πειραιωτών με την Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. “Το θέμα είναι αν μπορούμε να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ, μήπως πρέπει να σκεφτούμε κι εμείς κάτι παρόμοιο. Ή να λάβουμε μέτρα, γιατί κάθε μέρα βλέπουμε κι άλλα πράγματα. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά η χώρα μας έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα” είχε δηλώσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο πρωταθλητή», άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν τι είχε στο μυαλό του ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έχουν συνδέσει τις δηλώσεις αυτές με τις φήμες για δημιουργία μια κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας με τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν οι σκέψεις για συμμετοχή ομάδων εκτός των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων στην υπό διαμόρφωση Λίγκα, που θα είναι στα πρότυπα στα πρότυπα του μπάσκετ, γεγονός που καθιστά τον Ολυμπιακό ισχυρό υποψήφιο για μια θέση σε αυτήν. Η σταθερή και θετική ευρωπαϊκή παρουσία, οι δικές του εγκαταστάσεις, η οικονομική ανεξαρτησία και η δημοφιλία του εντός και εκτός Ελλάδας αποτελούν κάποια από τα κριτήρια που θεωρούνται σημαντικά για την επιλογή των ομάδων.

ΠΑΕ Ολυμπιακός σε φιλάθλους: «Είστε οι καλύτεροι του κόσμου. Ένα ΘΡΥΛΙΚΟ ευχαριστώ»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό παρών στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποτελώντας το 12ο παίκτη των ερυθρολεύκων στην ισοπαλία με 2-2 απέναντι στους Άγγλους. Οι φίλαθλοι της ομάδας έκαναν πάλι την Ευρώπη να «παραμιλά» με το τρομερό κορεό που δημιούργησαν, ενώ δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα.

Η ΠΑΕ θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο γι’αυτό την ατμόσφαιρα ανήρτησε στο λογαριασμό της στα social media ευχαριστήριο μήνυμα. «Είστε οι καλύτεροι του κόσμου! Ένα ΘΡΥΛΙΚΟ ευχαριστώ!», έγραψε στην ανάρτησή της η ΠΑΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments