Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανακοίνωση κατά της αποχής από τη Θύρα 13 Βορείων Προαστίων

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανακοίνωση κατά της αποχής από τη Θύρα 13 Βορείων Προαστίων
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η Θύρα 13 Βορείων Προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι δεν θα απέχει από το πέταλο στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πριν από δύο ημέρες, σύνδεσμοι της Θύρας 13 εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν το ότι θα απέχουν από το πέταλο του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι αιωνίων της Κυριακής. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η Θύρα 13 Βορείων Προαστίων διαχώρισε τη θέση της και με ανακοίνωση τέθηκε κατά της αποχής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι ο σύνδεσμος δεν εκφράζεται από τέτοιες τακτικές και πως δεν θα σταματήσει η φυσική του παρουσία στα πέταλα και στον δρόμο.

Η ανακοίνωση της Θύρας 13 Βορείων Προαστίων

“Ποτέ δεν ήμασταν υπέρ των ανακοινώσεων και του δημόσιου διαλόγου, αντίθετα όλοι γνωρίζουν τα πιστεύω μας έμπρακτα. Εμάς ως σύνδεσμος δεν μας εκφράζουν τέτοιου είδους τακτικές. Δεν δεχόμαστε όμως κριτική από κάποιους, ενώ είναι αυτοί που καταχρέωσαν τον ερασιτέχνη και τον εγκατέλειψαν.

Δεν μπορούν να μιλάνε για μεροκάματα και υπαλληλίκια αυτοί που απόκτησαν μαγαζιά παίρνοντας δωράκια από τον Παναθηναϊκό και κάνοντας κουμάντο από το σπίτι τους εκ του ασφαλούς. Μιλάτε για πράξεις εσείς, που η μόνη πράξη που κάνατε πάντα ήταν να κρύβεστε; Συνεχίζουμε τη στήριξη στον Παναθηναϊκό σε κάθε άθλημα ανεξαρτήτως διοίκησης. Δεν θα σταματήσουμε πότε την φυσική μας παρουσία που είναι στα πέταλα και στους δρόμους».

Υ.Γ. Ευχόμαστε η αποχή σας να είναι οριστική

Βόρεια Προάστια Θύρα 13″

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments