Αθλητισμός

Τσόρι Ντομίνγκες: Επίσημη η επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Τσόρι Ντομίνγκες: Επίσημη η επιστροφή του στον Ολυμπιακό
Τσόρι Ντομίνγκες: Ο 38χρονος Αργεντινός επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου.

Τσόρι Ντομίνγκες: Ο Αργεντινός επέστρεψε και επίσημα στον Ολυμπιακό, ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, με χώρο αναζήτησης νέων ταλέντων τη Νότια Αμερική. Ο 38χρονος Αργεντινός μέσος, που έκανε σημαντική καριέρα για τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, θα έχει ως έδρα τη Μαδρίτη, αλλά θα βρίσκεται σε επαφή με Ελλάδα και Αργεντινή, καθώς θα ταξιδεύει συχνά σε Αθήνα και Μπουένος Αϊρες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκες, o οποίος θα ενταχθεί στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα σκάουτινγκ. Τσόρι, καλώς όρισες και πάλι στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!​»

Τσόρι Ντομίνγκες: Ο ρόλος του στην υπόθεση του Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα της Ροζάριο Σεντράλ. Μεγάλο ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, έτρεξε το θέμα και μάλιστα είχε στα χέρια του ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο, μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League. O Τσόρι συμμετείχε και στις επαφές με την Ροζάριο Σεντράλ, ενώ προ αρκετών εβδομάδων ήταν εκείνος που είχε προτείνει τον Λοβέρα στους “ερυθρόλευκους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments