Διεθνή

ΗΠΑ: Ένοπλος εισέβαλε με SUV σε εμπορικό κέντρο στο Σικάγο

ΗΠΑ: Ένοπλος εισέβαλε με SUV σε εμπορικό κέντρο στο Σικάγο
ΗΠΑ: Συναγερμός έχει σημάνει στο Σικάγο, καθώς ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν ένοπλο δράστη.

ΗΠΑ: Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Σικάγο μετά από αναφορές ότι ένα αυτοκίνητο τύπου SUV εισέβαλε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Σόμπεργκ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Fox32» στο περιαστικό εμπλέκεται και ένας ένοπλος δράστης. Τα πρώτα βίντεο δείχνουν μεγάλη αναστάτωση στο εμπορικό κέντρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές έχουν αποκλείσει το σημείο ώσπου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Στα πρώτα πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τις κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα, το SUV φαίνεται να κινείται εντός του εμπορικού παρασύροντας διάφορα αντικείμενα στο εσωτερικό του κτιρίου, την ώρα που παρευρισκόμενοι τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι πρώτες αναφορές θέλουν τον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε την αναστάτωση να βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν εντός του εμπορικού κέντρου, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Πάντως, κατά την τηλεοπτική μετάδοση του περιστατικού το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, ανέφερε πως φαίνεται ότι ο άνδρας πίσω από το αυτοκίνητο δεν είχε όπλο στην κατοχή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments