Διεθνή

Ιταλία: Όλο διεθνές τζετ σετ και celebrities στο γάμο της “προξενήτρας” του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Ιταλία: Όλο διεθνές τζετ σετ και celebrities στο γάμο της “προξενήτρας” του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν
Ιταλία: Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεταξύ της πλειάδας διασήμων που παρέστησαν στον χλιδάτο γάμο της γνωστής σχεδιάστριας , ο οποίος τελέστηκε σε μια ιταλική βίλα με θέα την πόλη της Ρώμης.

Ιταλία: Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία ο γάμος της σχεδιάστριας Μίσα Νούνου με τον επιχειρηματία σύντροφό της Μάικλ Χες. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, μεταξύ των οποίων και πολλοί celebrities του διεθνούς τζετ σετ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ήταν μεταξύ της πλειάδας διάσημων που παρέστησαν στον χλιδάτο γάμο της γνωστής σχεδιάστριας  , ο οποίος τελέστηκε σε μια ιταλική βίλα με θέα την πόλη της Ρώμης.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν  στην πολυτελή βίλα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα,  με τον πρίγκιπα Χάρι να επιλέγει ένα μαύρο κουστούμι και την Μέγκαν με μία μαύρη κεντημένη μπλούζα του οίκου Valentino αξίας 8.900 λιρών.

Μεταξύ της των καλεσμένων ήταν  και η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ οι οποίοι πέταξαν από τις ΗΠΑ για να παραστούν στο γάμο της διάσημης σχεδιάστριας. Στο γάμο παρέστη και η Κέιτι Πέρι με τον σύντροφό της Ορλάντο Μπλουμ, ο Βρετανός παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν αλλά και οι ξαδέρφες του Χάρι, πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.

Η Ιβάνκα Τραμπ εμφανίστηκε με ένα ροδακινί φόρεμα με τα είχε κόψει τα μαλλιά της. Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία χρυσή ζώνη, άψογα συνδυασμένη με την ασορτί της τσάντα. Επίσης, η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι επέλεξε ένα φόρεμα ροζ και το συνδύασε με μεγάλα γυαλιά ηλίου ενώ ο σύντροφός της Ορλάντο Μπλουμ επέλεξε ένα μπλε κουστούμι.

Η Μίσα Νούνου, η οποία έχει γεννηθεί στο Μπαχρέιν και ζει στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον Αμερικανό μεγιστάνα των πετρελαίων Μάικλ Χες σε μια τελετή, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στην πολυτελή Villa Aurelia. Πολλοί πιστώνουν στη Νούνου ότι ήταν εκείνη που γνώρισε τη Μέγκαν στον Χάρι το 2016. Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεν έφεραν μαζί τους στη Ρώμη το μωρό τους, που γεννήθηκε τον Μάιο. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο με ένα πάρτι στη Τσινετσιτά, τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο της Ιταλίας, στα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments