Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (20/9/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή (20/9/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (20/9/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (20/9/19). Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Ζυγό, με τη συντροφιά του Ερμή. Η διάθεση συνεργασίας και ισορροπίας, αποτελούν τα εργαλεία σας για να προοδεύσετε!

Επιστρατεύστε το ταλέντο σας στη διπλωματία και τις συμβιβαστικές κινήσεις, για να προχωρήσετε παρακάτω. Αυτή την εποχή θα βγουν στην επιφάνεια οι όποιες «ανισορροπίες» στις σχέσεις σας με τους άλλους! Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους αέρινους Διδύμους. Είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πολυποίκιλοι. Επίσης αέρινος είναι και ο Ζυγός που φιλοξενεί την Αφροδίτη και τον Ερμή. Αίσιες όψεις τριγώνου θα σχηματίσει μαζί τους η Σελήνη: Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε έμφαση στις συνέργειες!

Την Παρασκευή τα γεγονότα θα απαιτήσουν γρήγορες αντιδράσεις από την πλευρά σας. Σήμερα είναι ευκολότερο να διαχειριστείτε την ένταση. Πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν από ένα μικρό εισόδημα στον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Την Παρασκευή θα δείτε ένα όνειρο που θα περιλαμβάνει μία γυναίκα που έχει αποβιώσει ή θα επισκεφθείτε κάποιο μέρος που σχετίζεται με μια τέτοια γυναίκα. Την Παρασκευή θα είναι πιο εύκολο να προσβληθείτε από τα λόγια ή τα σχόλια ατόμων στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, αν και δεν θα υπάρχει κάτι αρνητικό σε αυτά. Οι φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, μπορεί να είναι περίπλοκες λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης ή λόγω υπερβολικών προσδοκιών.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία ή δέσμευση με μια γυναίκα. Κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από την οικογένεια και τους φίλους σας, θα προσελκύσει την προσοχή σας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Την Παρασκευή θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε, να προγραμματίζετε, να συζητάτε τις δραστηριότητες που σχετίζονται με κάποιο μελλοντικό σας ταξίδι.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε συζητήσεις με συγγενείς, που θα αφορούν γεγονότα ή αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική ή κοινωνική τους ζωή. Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που θα θυμάστε από την σημερινή ημέρα, θα αφορά έναν νεαρό άντρα ή ένα κορίτσι. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε λόγους για να χαρείτε. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή και για πιο προσωπικές εμπειρίες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα μην απορρίψετε τη βοήθεια ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από έναν άντρα. Να θυμάστε ότι η Παρασκευή είναι σημαντική μέρα για να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε σημαντικές πληροφορίες για εσάς ή να μάθετε πράγματα που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια και ενέργειες. Σήμερα θα αναλάβετε καθήκοντα που είναι σημαντικά για την προσωπική σας περιουσία.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Παρασκευή θα ανησυχήσετε για μια γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ή οικογενειακά προβλήματα. Μια τεταμένη κατάσταση θα προκαλέσει ανεπιθύμητες διαφωνίες ή συγκρούσεις. Η Παρασκευή δεν φέρνει κάποιο ιδιαίτερο γεγονός από οικονομικής απόψεως. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις και δεσμεύσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments