Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (20/9/19).

Κριός

Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα για τίποτα, αγαπητοί Κριοί! Προτιμήστε να κάνετε την έρευνά σας, με την Σωκρατική μέθοδο επικοινωνίας: Υποβάλετε ερωτήματα προκειμένου να ξεκινήσει μια φιλοσοφική συζήτηση – για να εκμαιεύσετε πληροφορίες. Μπορεί να βρίσκεστε απέναντι σε μια δελεαστική γνωριμία, είτε να μάθετε περισσότερα για φίλους και γνωστούς. Αν νιώσετε μπλοκαρισμένοι, καλέστε τους έμπιστούς σας και ανταλλάξτε απόψεις. Δεν βλάπτει ποτέ μια τέτοια συζήτηση!

Ταύρος

Ανάψτε τις οργανωτικές σας μηχανές σας, αγαπητοί Ταύροι! Μια αρμονική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, προδιαγράφει μια εξαιρετικά παραγωγική μέρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε σχήμα σε ένα εγχείρημά σας ή να αρχίσετε να «διαρρέετε» το επόμενο που επεξεργάζεστε. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από τα ερωτήματα που θα σας τεθούν, γιατί θα είστε οι ιδανικοί να τα απαντήσετε άρτια. Αν θα σας ήταν χρήσιμη λίγη επιπλέον βοήθεια, οργανώστε ένα γεύμα και ζητήστε τη χωρίς χρονοτριβή!

Δίδυμοι

Βγάλτε στην επιφάνεια την ανεμελιά και τις απόψεις σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Οι προωθητικοί Ερμής και Σελήνη σχηματίζουν ένα ορμητικό τρίγωνο, που σας καλεί να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς να θίξετε κανέναν, καθώς θα ακολουθήσετε τη διπλωματική. Θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Κάποιοι από αυτούς θα σας ανοίξουν τις πολυπόθητες πόρτες για την επιτυχία!

Καρκίνος

Η κατανόηση είναι το κλειδί για να κάνετε συμφιλιώσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν έχετε κάποια αντιπαράθεση με έναν από τους αγαπημένους ανθρώπους, θα σας είναι πιο δύσκολο να κρατήσετε κακία από το να την ξεπεράσετε. Το νόημα κάθε σύμπραξης είναι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Αν μπείτε στη θέση του άλλου, θα πάρετε το πολύτιμο μάθημα ότι καμία πλευρά δεν πρέπει να επιβάλει τις απόψεις της. Με διάθεση εύρεσης των χρυσών τομών, θα διευρύνετε ανέλπιστα το δίκτυο στήριξής σας!

Λέων

Η επέκταση είναι ο ορισμός της ημέρας, αγαπητοί Λέοντες! Οι δύο αποτελούν παρέα, ενώ οι επτά ή δέκα κάνουν πράξη το «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο». Για ό,τι θέλετε να μάθετε, διαλέξτε την πιο άγνωστη διαδρομή και κινηθείτε σε άλλες περιοχές με άλλους ανθρώπους. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε σε κάθε είδους προσέγγιση, θα αποτελέσει συλλογή στοιχείων για όσα θα εξελίξετε αργότερα. Αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε από οπουδήποτε, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να δουλέψετε σε εξωτερικό χώρο… Και πάρτε πολλές επαγγελματικές κάρτες μαζί σας!

Παρθένος

Μην υποτιμάτε καμία κίνηση και καμία επαφή, αγαπητοί Παρθένοι! Όλες έχουν τη δυναμική να χτίσουν την εμπιστοσύνη, με τους ανθρώπους που θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας και μακροπρόθεσμα. Μην διστάσετε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας. Η απόδειξη της αξιοπιστίας των άλλων θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Μετά αφιερώστε λίγο χρόνο στην αξιολόγηση των στοιχείων. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι όταν θα χρειαστείτε την επιπλέον βοήθεια, θα την έχετε στο πλάι δίπλα σας!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, γίνετε η αχτίδα φωτός… Αυτή που φωταγωγεί την αισιοδοξία και τις δυνατότητες, εκεί που άλλοι βλέπουν μόνο αδιέξοδα! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην υποτιμήσετε κατά λάθος τα προβλήματα των άλλων. Εξάλλου, ούτε εσείς μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα κάτι που σας πονάει. Εστιάστε στο να ωθήσετε τους άλλους να εκφράσουν όσα τους ανησυχούν ή τους πικραίνουν. Με την συμπονετική φύση σας, μπορείτε να τους «παρασύρετε» στην πιο φωτεινή πλευρά της ζωής!

Σκορπιός

Η διαίσθησή σας παίρνει τα ηνία της ημέρας, αγαπητοί Σκορπιοί! Καθετί τετριμμένο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε παγιδευμένοι, γιατί «φιμώνει» την εσωτερική σας φωνή. Γι’ αυτό σπάστε τα στεγανά και αποφύγετε όποιον θέλει να περιορίσει το ένστικτό σας. Έτσι θα εντοπίσετε όσα σας κρατούν πίσω ή δεν εξυπηρετούν πλέον τα συμφέροντά σας. Τολμήστε να εντάξετε περισσότερη ώθηση στην καθημερινότητά σας!

Τοξότης

Κανείς δεν μπορεί να είναι «το παν» για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Ακόμα κι αν νιώθετε κτητικοί, επιλέξτε τη διαδρομή της μικρότερης αντίστασης και παραμερίστε τα τείχη σας. Μην περιοριστείτε με τον αριθμό των ατόμων γύρω σας, εσείς επιφέρετε θαύματα όταν έχετε ευρύ κοινό. Και ποτέ δεν ξέρετε ποιο άτομο μέσα στο πλήθος, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα χρήματα δεν αγοράζουν την αγάπη αλλά μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, θα αποτελέσει ώθηση για το πλάνο της ευημερίας σας. Φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση, για να αξιοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια. Μην αμελήσετε να βάλετε προτεραιότητα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις… Δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο, επειδή θα σας συνεπάρει η ατμόσφαιρα!

Υδροχόος

Κάντε ένα άλμα πίστης, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα ευοίωνο τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, θα αποτελέσει έναυσμα για την αισιοδοξία σας: Είναι καιρός να επιλέξετε μια πιο περιπετειώδη διαδρομή στην καθημερινότητα, αντί να περιορίζεστε στην ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε κάποιες «μελανιές» καθ’ οδόν, στην έρευνα για τα νέα σας μονοπάτια. Αλλά στον αντίποδα βρίσκεται η ευτυχία και η ζωτικότητα που θα σας κατακλύσει!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, παρακάμψτε κάθε είδους κουτσομπολιά και ανούσιους διαλόγους! Ένα τρίγωνο οικειότητας ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, θα σας στρέψει σε πιο ουσιαστικές προσεγγίσεις. Επιλέξτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι ή τους φίλους σας. Μην παραμερίζετε τους πιο ήσυχους ανθρώπους, δεν είναι αόρατοι… Αφιερώστε χρόνο για να ρωτήσετε τι τους απασχολεί!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments