Αθλητισμός

Φερνάντο Βαρέλα: Ο βράχος του ΠΑΟΚ επιστρέφει

Φερνάντο Βαρέλα: Ο βράχος του ΠΑΟΚ επιστρέφει
Φερνάντο Βαρέλα: Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε πρόγραμμα διατροφής με στόχο να φτάσει πολύ γρήγορα στα κιλά του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί τον βράχο της άμυνας του ΠΑΟΚ, με την ανανέωση του συμβολαίου του να γίνεται… σίριαλ με αίσιο τέλος αυτό το καλοκαίρι. Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά τραυματίστηκε -ευτυχώς όχι σοβαρά- τη 2η αγωνιστική της Super League 1 στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Την προηγούμενα αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο ο Βαρέλα επέτρεψε στην βασική εντεκάδα του ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας πλήρως τον τραυματισμό του. Ο Αφρικανός σέντερ μπακ δεν ήταν όμως ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της “FORZA”, o κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ πήρε 2-3 κιλά όσο ήταν τραυματίας και θέλει άμεσα να απαλλαγεί απ’ αυτά. Για τον λόγο αυτόν, ξεκίνησε ήδη πρόγραμμα διατροφής με στόχο να φτάσει πολύ γρήγορα στα κιλά του.

Στον Όλυμπο η οικογένεια Βαρέλα διαφημίζει

Εξόρμηση στον Όλυμπο πραγματοποίησε η οικογένεια Βαρέλα. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά έκαναν πεζοπορία, αναρρίχηση, ακόμη και… βουτιές! Μάλιστα, ο Φερνάντο Βαρέλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και μοιράστηκε τη χαρά του με όσους τον ακολουθούν στο Instagram, ανεβάζοντας μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

«Όλυμπος, καταπληκτικό μέρος! Αγαπώ την οικογένειά μου», έγραψε ο κεντρικός μπακ του ΠΑΟΚ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments